Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

45 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

RampaGe

Wipe'as!

Recommended Posts

  • Jūsų slapyvardis žaidime: Gurts
  • Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui):Serveriui
  • Kuo šį idėja bus naudinga:Manau, kad ši įdėja būtu PERFECT mano nuomone, nes wipe'ai yra retoki ir atsibosta matyti tapatį š ir nebebūna ką veikti sėrveryję vaikštai tenpat darai tapatį tsg atsibosta, beje žmonės netaip dažnai leavintu. Dažniausiai kiek girdžiu tai leaveriai rašo [Atsibodo žaisti viską turiu ir tai nuobodu] (MANO NUOMONĖ)
  • Detalesnis pasiūlymo aprašymas:Būtu gerai, kad wipe'ai butu dažnesni nesakau, kad  labai dažni tarkim kas 1/2mėnesius, kadangi kaip matau visi žmonės pastoviai prasimuša ir tiesiog atsibosta žaisti, nebėra tikslo žaisti sėrveryję nes viską turi na, čia tik mano pasiūlymas žiurime ką kiti pasiulys :)
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Visų pirma, wipe'as bus kai bus. Nereikia klausinėt ir prašinėt.
Kiekvienam wipe plėtojamos naujos idėjos, nauji dalykai ir t.t. Tam reikia laiko, kad viskas būtų subalansuota ir sutvarkyta, kad žaidėjams būtų galima žaisti be jokių trigdžių. Kada jį daryti yra sprendžiama pagal serverio situaciją - ar jis bus naudingas ar tiesiog bus daromas dėl to, kad reikia. Norim, kad kiekvienas wipe'as būtų smagus kiekvienam ir turėtų savotišką tematiką.

Antra, negalima daryti visko pagal kiekvieno norus. Vieniem nepatinka, kai jų darbas, į kurį įdėjo marias laiko, dingsta „per sekundę“., o kitiem patinka naujovės ir visko rinkimas iš naujo. Wipe'o laiko atskleisti negalim, pavyzdžiui darant kas 4-5 mėn., kiekvienas žaidėjas žinos, kad jis greitai bus, dings įdomumas žaisti ir prasidės žaidimas „šiaip sau“. Tai yra naudinga, kad būtų išlaikomas žaidimo „rimtumas“.

Trečia, ekonomiką rinkosi patys žaidėjai. Todėl sakymas, kad, „atsibodo žaisti, nes viską turiu“ yra ne administracijos kaltė. Grižtant prie antro punkto, negalima visko daryti pagal kiekvieno norus - vieniem patinka žaisti sunkiai, kad viskas turėtų savo vertę, kitiem, kad viską būtų galima gauti ganėtinai lengvai. Tikiuosi pakeisti kito wipe'o ekonimiką, kad viskas būtų šiek tiek sunkiau, negu įprastai. 

Galiu tik pasakyt, kad wipe'as bus mėnesio bėgyje.x) Sėkmės žaidime.

  • Ačiū 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

vpš nereikia to wipe ir tai zjbs 

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Vietoj wipe tsg reikia padaryti sunkesne ekonomkia + idet keleta anti cheat pluginu nes po wipe visi bronze nuperka ir prisikasa tu spawneriu po 10-20 stack. 

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.

×