Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

83 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 105

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
RegisCZ

[ Atmesta ] Papeikimas Axion1

Recommended Posts

  • Tavo vardas žaidime: RegisCZ
  • Peikiamo asmens vardas žaidime: Axion1
  • Už ką peikiate šį administracijos narį:  Axion1 pameni, kai su Monetą pardavinejai lemus, 1lem po 10-8eurus parduodavai aš su fake acc tau buvau rašes ir taremes, kad tu pirmas eisi ir pnš, kai galbejot su meneta ir tikinai, kad tu esi patikimas ir galiu eit pirmas dėja nepirkau mes duskotavom apie 10-15min dėl 1lem, paskui Axion prisimeni kai auto cactusu ferma statė tavo rese toks nick Hardas čhat modas paskui, kai kalbėjom ir moneta čytino tu nefilmuodavai to momentų, kai moneta afk nu eidavo tu kaip tik pradedavai filmuoti dar man rašai kad man ne filmuoti, kai moneta atidave random žmogui acc ar kaip ten buvo ar jis moneta pakeites ar dbr jis leavino serveri nžn šios situoacijos paskui ,kai mes kalbejom dc visi ir tu kaip keikais ant vaiku galim ir taip pasakyti kai moneta rode koks verchas yra tu nuo to irgi ne atsiligdavai nžn kodėl tave išrinko i pagalbą, gal kad ir afektyvus bet mode tikrai daug nežino apie tave bet kadangi išrinko ir išmes. Aišku aš nenoriu įžeidineti administracijos ir pnš as niekam nenoriu kenkti, ir kaškas pnš, bet Axion ,kad tp komanda turejai ant čhat modo tu įkerai telinais prisimeni NaParukom tu žina,i kad jis speed mina turi tu turejai ant čhat modo venisha bedroka ir tp kuris neivienas, čhat modas neturi gal tp bet ne venisha nžn kaip jus ten tarets ir kalbėjot, bet nemanau ar tai yra leistina daryti taipogi dėl to killauras pagalbom nebutina įkelti video bet aš taves paprašau įrodymu tu sakai tikrai įkelti ir pnš taip parašau tai vat lauksiu video o, kai sukursiu video platforma taipogi atsiusiu ir gali sprest aukštesnieji ar tu liksi ar ne. O serverui linkiu linksmų kalėdų naujų metų ir kad tobulėtų.
  • Įrodymai: dabar kolkas nėra įkeltą galit,atmesti bet suregaduosiu,kai turesiu laisvo laiko butinai įkelsiu.
  • Teigiamas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
  • Pradėk rašyti rišliai
  • Nesupratau dabar rašai papeikimą, nes nesusiderėjot kainos dėl millų ar tsg nori paožinti kas vyko prieš mėnesį galbūt?
  • Axioną paaukštino į pagalbas ne Modė, o Bitteris berots ar kažkas iš pagalbų. (Jei gerai prisimenu)
  • Išmok dėti kablelius kur jie priklauso.
  • "Galit atmesti, bet suredaguosiu kai turėsiu laisvo laiko, būtinai įkelsiu"  Sakyčiau jei turėjai laiko parašyti šitą litaniją kur daugiau nei pusė teksto nėra nieko bendro papeikimui, manau jau būtum "suregadavęs".
  • Jeigu jau naudoji lietuviškas raides, naudok kur reikia, o ne dėt tada kai užsinori :D
  • Kam rašai papeikimą bevertišką? t.y., pats teigi ir žinai jog jį atmes, nes tu nesugebi "suregaduoti" įrodymų? 
  • *EDIT*  Jeigu neklystu įrodymai galioja 48h ar 1sav nuo nusižengio, ar taisyklių sulaužymo - Tad net jei ir kažkaip rasi laiko "suregaduoti" įrodymus, jie bus atmesti.
Redaguota nario MrShelmis
  • Ačiū 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Litanija gera - įrodymų nėra.

Jokių priemonių negaliu imtis.

Papeikimas atmestas.

 

Tema rakinama.

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Pirmą kartą per visą buvimo projekte laikotarpį matau tokią litaniją papeikimuose ;D

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this  

×