Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
M0dii

Anti-Cheat Pakeitimas

Ar norit/reikia?  

17 nariai(-ų) prabalsavo

  1. 1. (parašykit priežastį, kodėl taip manote:) )



Recommended Posts

Kam pasiūlymas skirtas: Serveriui, of course.
Kuo šį idėja bus naudinga: Bus žaidėjų pasiskirtymas, galimybė kovoti lygiomis jėgomis tam tikrose vietose.
Detalus pasiūlymo aprašymas: Visų pirma - serveryje būtų įdiegtas PerWorldPlugins. Tai reiškia, kad tam tikri pluginai veiktų tik nurodytuose pasauliuose.
Antra - paprastam (default) pasaulyje, kur randame spawn, warp'us ir t.t. būtų pilnai įjungtas Anti-Cheat, t.y. bet kokiu atveju, jeigu naudotumėte žaidimą palengvinančią programą - būtumėt auto išmestas ir serverio arba užblokuotas, tuo tarpu pragare - išjungtas.
Tačiau, nepaisant to, jog paprastam pasaulyje veiktų anti-cheat, nereiškia, kad netheryje būtų galima cheatinti be jokių pasėkmių, t.y. vis tiek būtumėt užblokuoti už cheat.:)

  • Patinka 2
  • Supykęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

prieš. Jeigu surašyti geresnį AntiCheat'ą (už ką aš būčiau ), tai ant visų pasaulių. Kuo Overworld skiriasi nuo Nether ir kodėl Nether'yje turėtų būti galima cheat'int ?

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Ou nice. Tikrai uz. Bus daug lengviau pvp eventus rengti x))

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Labai įdomus pasiūlymas (kažką panašaus minėjau chatmod anketoje :D).

Šiuo metu esu tarp "UŽ" ir tarp "PRIEŠ". Apklausoje pažymėjau "UŽ", bet kuo daugiau apie tai galvoju, mano nuomone linksta "PRIEŠ".
Asmeniškai jau neįžiūriu prasmės, nes paprastame pasaulyje, žaidėjai vistiek galės čytinti, tos žaidėjų arenos paprastame pasaulyje vistiek išliks. O tuo tarpu netheryje bus visiška pieva, nes be anti-cheato, laimės tas, kurio čytai gali su aura įkalti daugiau kartų į sekundę ir kurio packet regenas yra greitesnis. Šiuo metu ir yra įdomumas eiti PVP su čytais, nes laimi tas, kurio settingai yra geresni ir kurių settingai labiau apeina serverio anti-cheat.

Galutinis mano verdiktas šiuo metu yra "PRIEŠ", nes tai nieko nekeičia, tiesiog duosi daugiau laisvės čyteriams. Čyteriai vistiek galės eiti pvp paprastame pasaulyje, o netheryje sėdės tik keletą žaidėjų, kurie bus su max speed bhopais, max packet regenais ir max attack speed kill auromis kurios suskaldys bet kokį armorą per 0.2sec. 
(jei ši idėja bus įgyvendinta, tai spėju, kad daugiau nei 50% čyterių net bijos dėti koją į netherį :D)

Tai vat pasakiau savo nuomone, jei kažką blogai supratau, tai prašau paaiškinti, nes šios idėjos pilnumoje dar nesupratau.

Redaguota nario tort926
  • Patinka 1
  • Teigiamas 3

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Aš prieš nes kaip ir tort926 sakė visas įdomumas ir yra su cheatais, nes tu turi galvoti kaip tu turi pasidaryti tuos settingus o ne tiesiog bėkt ir žudytis.

 

  • Ačiū 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this  

×