Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
OnlyHate

Skundas Ciga

Recommended Posts

Tavo vardas žaidime: OnlyHate
Peikiamo asmens vardas žaidime: Ciga
Už ką peikiate šį administracijos narį: Dejo bana be ispejimo, pries tai nieko nesakes, banas visam laikui, beto istryne resa su item, Buvo taip, parasiau pvp arenoj kad ciga su vanishu skraido, poto parasiau ziurke, iskart pist banas visam laikui ir istryne resa kuris buvo netik mano bet ir kitu zaideju, ps. srr uz rasyba,  6. Įžeidinėti ar kitaip pažeminti  administracija. (MUTE iki 8 val.) Kokiu budu galejau gaut bana? ir dar prie to resa istrint?
Įrodymai: https://imgur.com/Hk6H8rH

Redaguota nario OnlyHate

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

uzbaninau pirma tave uz cheatus, paskui atejai paverkt per kita acc, per kuri daug mane izeidinejai ?  gavai bana uz izeidimus visam, atejai per trecia acc, vel paverkt, kad free banas, nors tu ir uz cheatus ban gavai ir uz izeidimus. Reso paemimas su tau vertingais item, dazniausiai atnesa supratima, kad kaip kausas elgiesi, verki, verki, stumi, stumi, o paskui maldauji, kad grazinciau resa.. Tavo resas pas mane, o ne istrintas, uz izeidimus ir prapisai resa.

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

ne, gavau pirmam acc ban uz cheatus sutinku, kitam acc atejau pasakit kad tu su vanish ir izeidziau tu man dejei bana nors pagal taisikles turejei det mute, tad kad su cheatais cia ne prie ko nes uz cheatus uzabaninai 1acc o sita tik uz izeidiumas, nors turejei det mute o prie to dar ir resa nupizdinai, 3acc atejau pasakit kad perdauk sau leidi, Nereik cia rasinet kad gavau bana ir uz cheatus ir uz izeidinejima, 1acc-Xbox banas uz cheatus sutinku, 2acc-Onlyhate ten cheatu nebuvo tad dejei free bana visam laikui ir nujemei res, nors maks ka gali det mute 8h pagal taisikles

Redaguota nario OnlyHate

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Seni nepažįsti Cigarenkos. Jam lygių nėra, taisyklės jam = 0.
Prisibazarinai, dabar sedėk ir verk į pagalvę. Labos. 

Redaguota nario SuperGold
  • Patinka 1
  • Haha 5

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this  

×