Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

3 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
xzthebeastzx

Dėl koth

Recommended Posts

Jūsų slapyvardis žaidime: xzthebeastzx
Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): serveriui
Kuo šį idėja bus naudinga: Jei šios įdėjos bus įvykdytos tai kothas nebus tiesiog paprastas pvp , o žmonės turės tikslą ne tik kalti pinigus ,kad būt topuose , o jiem bus proga pasireikšti ne tik pinigais bet ir kotho valdymu. Dėl ilgesnio laiko žmonės galės nueit daugiau kartų į kothą. 
Detalus pasiūlymo aprašymas: Koth'ą padaryti arba daugiau savaitės dienų arba padaryti grobimo laiką ilgesni , nes jeigu tarkime 3 žmonės grobia ir tave nužudo tai tu net setų nespėsi pasikeist ir jau bus užgrobta , juo labiau jei bus daug besiteaminančių žmonių tai tau net nebus įmanoma numušti nuo cappinimo. iš kitų serverių patirties žinau , kad jeigu koth'as būna tarp factionų tarkim 5v5 tai tau mažiausiai pora min užtrunka kol tu iki grobimo vietos prasimuši . Tuo pačiu 60% kothe dalyvaujančių žmonių naudoją kill auras ir anti-kb , tai be administracijos įsikišimo bus neįmanoma numušt/žmogui gaut baną per 1 minutę. +tu ruošiesi visą savaitę , kad nueitum pastovėtum minutę ant vieno bloko ir viskas baigias. Dar beto reiktų padaryt , kad fc nariai skaičiuotusi kaip 1 žmogus  , nes dabar jei stovi fc narys jo mušt negali , o laikas irgi nesigrobia.
P.S ŠITĄ BŪTINAI SUTVARKYKITE : Į KOTH'Ą NUSITELEPORTAVĘ ŽMONĖS TURI GOD MODE'Ą IR TIESIOG LIPA ANT PLATFORMOS IR NEINA JŲ NUŽUDYT KOKIAS PIRMAS 10 S.

Redaguota nario xzthebeastzx
dadėjau
  • Patinka 1
  • Teigiamas 1
  • Neigiamas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Prieš, nebėra koth

Redaguota nario 00G

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

oho kokia sena tema :D

 

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this  

×