Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

2 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 5

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

SheWasNaked

SheWasNaked prisistato.

Recommended Posts

Vardas : Linas
Pravardė : (ech... Nebūtina gi žinoti :P )
Amžius : 18m. ( Kaip sakoma pilnas vyras LUL )
Miestas : Klaipėda  (tiksliau Klaipėdos raj. :classic_blush: )
Zodiako ženklas : Vandeningasis Vandenis :classic_cool:
Muzikos stilius : Neturiu būtent vieno muzikos stiliaus :classic_blush:. Labai daug kas priklauso nuo nuotaikos tą dieną, galiu kad ir Rock'o paklausyti, ar senųjų gerųjų 90s <3
Kokie filmai jums patinka : Irgi panašiai kaip ir su muzikos stiliumi. Bet galiu žiūrėti viso stiliaus filmus, bet ar man jie patiks ir nekels nuobodulio ? ( Na to jau nežinau :classic_blush: ) . Bet ką galiu pasakyti tai jog su mielu noru žiūriu Fantastinius/Siaubo/Veiksmo filmukus :classic_cool:. Kaip sakoma, kur jausmas ten ir aš :P.
Mėgstamiausias maistas : Vat čia jau kita kalba :D . Kaip pačiam ir nekeista, esu linkęs labiau propaguoti sveiką gyvensiną. Bet nereiškia jog negalima kartais ir nusiženkti taisyklėms, ir kažko užvalgyti saldžiau, ar sočiau ( Koki kebabiuką su miksiuku, ar kažką panašaus :classic_blush:).
Ką veikiate laisvalaikiu : Na, tikrai nesu iš tų kurie jau super mokinasi , ir leidžia prie knygų ar mokindamasis ( Bet nesakau jog labai blogai mokinuosi :classic_unsure:). Pagrinda savo laisvalaikio praleidžiu su draugais kieme, arba prie kompiuterio ( Kaip ir manau daugelis :D ) . Kašiuka ar fulike pažaisti yra smagiau, bet ne taip smagiai, kaip susirinkti į kokio žaidimio serverį ir praleisti visiems drauge nuostabiai laiką :classic_blush:.
Ar turite augintinį (jei taip, aprašykite jį) : Turiu kažkiek :classic_blush::classic_blush:. Lauke kimarina Vokiečių aviganis ( Aišku jau senukas pas mus jis, sensta ne dienom jau, o valandom. Aišku smagus šuo, ilgaplaukio veislės) , namuose dar vienas šuo t.y Škotu terjeras. Bei pas mane kambaryje akvariumas vidutino didžio, ir kaip gi akvariumas be žuvų ( Kol išvardinčiau visas, neužtektų laiko perskaityti tau :D:classic_blush:).
Gyvenimo tikslas : Įdomesnis jau klausimas. Ištikro nežinau ko dar norių iš gyvenimo, bet kad kažką pasiekti, tai kaip ir visi norių, bet ar pavyks pasiekti kažką bus laiko klausimas ( Gal susimatysim mielas skaitytojau kada kai priimsiu tave į darbą :classic_blush:, o gal kai tu mane priimsi ?)
Nuotrauka (neprivaloma) : Neprivaloma, tai manau ir nekelsiu kol kas.

 

 

Taigi, ačiū tau, jeigu nepagailėjai laiko paskaityti kažkokio random'o žmogaus prisistatymą :classic_blush:

Redaguota nario SheWasNaked

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Sveikas Linai, sėkmės gyvenime ir projekte!

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Zdarė, Lince. Malonu.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Prisiregistruokite arba prisijunkite norėdami komentuoti

Jūs turite būti forumo narys norėdami komentuoti

Sukurti vartotoją

Prisiregistruokite mūsų bendruomenėje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau turite vartotoją? Prisijunkite.

Prisijunkite

×