Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

3 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 3

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
WpangegamesW

[ Atmesta ❌ ] Idėja.

Sutinkate su idėja pakeisti serverio versiją.  

39 nariai(-ų) prabalsavo

  1. 1. Sutinkate su idėja pakeisti serverio versiją.



Recommended Posts

Žiekit turiu klausima pvz: ateinu pas mama ir sakau mama kas pasikeis ai aš užaugsiu? mama sako daug kas mašinas galės vairuoti ir panašiai kokius darbus daro suaugusieji.Tai pvz čia minecraft ir kas iš tos versijos pasikeis? Vistiek cheatus ras ir cheatins taspats kaip real life su mašina važiuosi ir driftą dėsi,Tai neesmė keisti versija.Dėl keliu dalyku keist versija niekom niekas nepadaugės nei pamažies reikalingais duomenimis ir t.t

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Mintis atrodė gera kol visko neisiskaičiau,bet aš tai parašiau viska aiškiai ir aš turiu psakyti  Prieš!

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Prieš rašant idėjas, manau reikėtų apgalvoti, visus už, ir visus prieš. Šiuo atvejų, tai labai nepagalvojai. Prieš atsinaujinant į kitą versija, atsimink reikia visų sistemų versijas atsinaujint į pasirinkta, ir nekalbu apie papildomų pinigų ant naujos versijos įskiepių. Kaip visi žino, šiame serveryje kažkaip įprasta naudoti palengvinančias programas. Taisyklėse parašytą negalima, bet žaidėjams tai nesvarbu. Serverį sudaro, dauguma žaidėjų su palengvinančiom programom. Mano manymų, jei į serverį įdiegtų ,,Anti-Cheat'', ir visus blokuotu, tai tiesiog serverį neliktų žaidėjų. Tai į kitą versija atsinaujinant, manau serveris labai stipriai rizikuotu. Ir tikrai manau niekas neatsinaujins, nes tai būtų labai kvaila. O dabar kiekvieną diena, skaičius laikosi, ties 70-120.  O pakalbant apie pliusus, tai jų labai mažai. Tavo mintyje buvo, kad dėl naujesnių resursų, ir dėl čheat'erių. Realiai naujinti serverį dėl naujų resursų, ir dėl žmonių kad nenaudotų palengvinančias programas, tai būtų itin ne kokią idėja. Savininkas įdiegia ..Anti-Cheat'' sistemą, ir serverį nebebūtų tu čheat'erių. Bet manau jis pats suprantą, kad prarastu labai daug žaidėjų. Tad jei kas nors pamato čheat'erį, visada gali nufilmuoti, ir bus užblokuotas. Čia tik kelios bėdos, kodėl bloga idėja, o nekalbų apie kitus minusus. :)

  • Teigiamas 2

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Kol kas neplanuojam keisti.


Tema rakinama.

  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this  

×