Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

55 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
StatytojasAkaTriharderr

Bambukas pt. 4

Recommended Posts

Vardas žaidime: TriHarderr ir mano draugas Edgelord15
Jus užblokavo: Bambukas
Priežastis: Namo statymas savo mazame rese prie kazkokio bambuko fermos
Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes bambukas is pagalbos abusina savo galiomis, mus uzmutines uz nieka neleido, nei nieko pasakyti, isove man ir mano draugui 5 dienu bana. Jei norėtumėt, kad aplink resa 25 blockus niekas nestatytu, tai padarytumete plugina, o ne knistumet zmonem proto per mc.
Įrodymai (Privaloma): Negalima parodyti, nes mano prisijungima prie serverio bambukai pavercia eroru dangstydami bana, del kazkuriu priezasciu. Pats maciau kaip uzbanino mane, mano drauga 5 dienoms. (screenshot is draugo pozicijos, nekreipkit demesio i lil wayne)

Ka tu pisi kur suradai chate buvo sakyta tam vaikui is bambuku fermos, o ne skraidanciam pagalbos bambukui, del to negali baninti uz staff izeidinejima, nes jei reiktu jau daugiau nei puse nepilnameciu pvp arenose su cheatais butu uz tokia kalba baninti. Musu neperspejo apie statyma prie reso ir nepasake jokiu taisykliu. Noretumet, ivestumet 25 blocku plugina, o dabar is nieko burbula puciat. Jums reiktu banint cheaterius pvp arenose, o ne zmones kurie bando smagiai laika praleisti siame serveryje nenaudodami jokiu cheatu. Atsakyk i bazara, nes lockinat temas taip pat greit kaip baninat zmones uz nieka ;DDDunknown.png

Redaguota nario StatytojasAkaTriharderr

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Prieš 2 valandos(-ų), StatytojasAkaTriharderr rašė:

Musu neperspejo apie statyma prie reso ir nepasake jokiu taisykliu

tu bl nori kad kiekvienam asmeniskai sakytu taisykles? Pats turi pasiskaityti.

Btw nera tokio Chatmodo, Pagalbos, Admino "bambukas"

image.png.e44c866e7ca2999c72addaf25a42388f.png

 

Redaguota nario 00G

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Sveikas, kaip matau nesupranti dėl ko ban'ą gavai, tuomet galiu tau paaiškinti.
Taigi pagal tavo pasakojimą statei prie Bambuko fermos namą savo mažame rese, na tuom ir viskas būtų pasakyta jeigu būtum perskaitės /taisykles
06 taisyklė: https://prnt.sc/t1lzr5
Jeigu norėjai statyti namą reikėjo nuo tos fermos nueiti 25 blockus ir būtum negaves bano. Taisyklių nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia.
Toliau norėčiau pridurti jog Bambukas nėra CM/PAGALBA/ADMIN jisai yra paprastas žaidėjas, o tu gavai ban'ą nuo Qjis ir jis įrodymus pateikės senoje tavo atsiblokavimo anketoje.
Toliau sakai jog mc yra sukurtas tam jog nebūtų taisyklių tu gali žaisti singleplayer ir ten nebus jokių taisyklių. o multiplayer žaisdamas turi suprasti jog kiekvienas serveris turi skirtingas taisyklės.

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Prieš 1 valanda, StatytojasAkaTriharderr rašė:

mc yra sukurtas tam, kad nebutu jokiu taisykliu, svarbu nehackint, o mes to ir nedarem

Tai jo, gal lag mašinas pagaminam? Kad butu beveik neimanoma pažaisti. Scaminam ant kiekvieno kampo? Pristatom pilna "pvp arenu" su duobėmis, kitais š? Tai davai tavo ip pasigaunu ir ddosa pisu (ne grasinimas), Arba kokį linką su tavo nuotraukėle i all chatą spaminam.

Taisyklės sukurtos, kad žmonėm būtu linksmiau, patogiau žaisti. Kaip tu pasijaustum jei kažkas tarkim, pimpalų prie tavo reso iš visu pusiu pristate? Jei kažkas taves nemėgsta, Jei tokių taisyklių ir tokios administracijos neturėtu šis serveris, drąsiai praleisi puse dienos griaudamas, taisydamas.

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Patrik viska tau aiškiai paaiškino, laukiam admin nuomonės, o dabar tema prirakinu.

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this  

×