Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

2 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
veron704

[ Atmesta ❌ ] Blaze xp fermos

Recommended Posts

Jūsų slapyvardis žaidime:  Lxnely
Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui
Kuo šį idėja bus naudinga:  Šitas pasiūlymas galioja , tai kas turi blaze xp fermas. Manau , kad jeigu įvestu tokį dalyką kad mūsų nebanintu , kai mes stovime AFK fermoje įjunge "killaura".
Detalus pasiūlymo aprašymas: Taigi visu pirma norėčiau pasakyti , kad ar būtu įmanoma įvesti tokį dalyką į serverį. Manau , kad mes niekam nekenkiam. Aš suprantu kai kiti naudoja ten tuos "čytus" , bet aš norėjau pasiūlyti , kad mes galėtume stovėti AFK su įjungta "killaura". Vis tiek aš manau , mes niekam nekenkiam tai gal nebūtu čia kažkas blogo ir tai mums būtu žymiai lengviau , tai daryti. Tai tiesiog norėjau pabandyti ir pažiūrėti ar bus tokių kurie sutiks , nes nemanau , kad čia toks blogas dalykas , kad stovi AFK fermoje su killaura ir nebūtu už tai banų.

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Tu protauji su galvą? Stovėti AFK su KILLAURĄ? Kiti žmonęs stengiasi, dirbą, kad gautu XP, Pinigų, o tu čia stovėsi AFK nežinomą laiką ir dar žudysi mob’us su cheat’ais, kurie tau baisiai palengvins žaidimą, nu tokių pasiūlymų dar nebuvau matęs :DDDD AFK su KillAurą :DDD

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Atmesta.
Viską jau pasakė:

Spoiler

Tu protauji su galvą? Stovėti AFK su KILLAURĄ? Kiti žmonęs stengiasi, dirbą, kad gautu XP, Pinigų, o tu čia stovėsi AFK nežinomą laiką ir dar žudysi mob’us su cheAt’ais, kurie tau baisiai palengvins žaidimą, nu tokių pasiūlymų dar nebuvau matęs :DDDD AFK su KillAurą :DDD    BY: @AYCM



Tema rakinama,

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this  

×