Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

v33d

[ Priimta ✅ ] Cigaretė

Recommended Posts

Tavo vardas žaidime: Šiuo metu Sea
Peikiamo asmens vardas žaidime: Cigaretė
Už ką peikiate šį administracijos narį: Iš šio administracijos nario jau ne pirmą kartą girdžiu tokius nelabai malonius pasisakymus. Visų pirma jis buvo afk ir aš ėjau pvp prieš Bembis, tada grįžo, bembis jam pasiskundė kad aš ten toks anoks, tada jis man pradėjo rašinėt kad aš graudus, eičiau paverkt į kampelį ir t.t, pradėjo mane žeminti ir per chatą vos ne spamminti kad man 10 metų o jis čia vyriausias esamas žmogus (ss neturiu) tada aš jam atsakiau jog jis klaunas (Taip čia gal ir įžeidimas, bet jis nemutino manęs o toliau vėlėsi į konfliktą, nors anketoje rašė, jog konfliktus sprendžia lengvai), atsakė jog aš "suskis" kurį aš priemiau kaip įžeidimą https://prnt.sc/w0h2jz, konfliktas tesėsi toliau, ir mano minėjamas žodis buvo klaunas(taip čia gal įžeidimas, bet jam reikėjo mūtint iš karto) nu dar vieną kartą ir "loxas" parašiau už kurį jis taip pat manęs neužtildė, tada pasiūlė eiti į dc ir aš pasakiau: "jeigu aš pvž nenoriu kalbėt" jis man atsakė: "Trioxala" https://prnt.sc/w0h3fw, galiausiai jis nutilo ir aš jam pasakiau: "Ką bazaras baigėsi? jeigu pats pradėjai tai ko užtilai?" jis po šiek tiek laiko, uždėjo man mute ir parašė: Atsibodo. https://prnt.sc/w0h40z. Čia nieko nenoriu įžeisti, bet žmogau, jeigu jau gavai šitas atsakingas pareigas, tai bent jau ir dirbk atsakingai, nes mano manymu tai nėra padorus tavo elgesys, tuo labiau kad tu konfilktą tesei, nors tu turėjai pilną teisę už mano pasakytus žodžius mutint, kad tu klaunas ir t.t, bet ne tau būtina buvo tęst ir kai nebeliko ką atsakyt, uždėjo mute ir pasakė atsibodai.
Įrodymai: Visi įrpdymai pateikti chate.

  • Teigiamas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Dreams rašė:

Ne man kištis bet savo darbo jis nemoka atlikti.

Lyg tu moki atlikti cm darbą taip, kad mažiau kiškis kur tau nereikia. Mūsų komandos narys mes jį išmokysim kaip dirbti.

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.

×