Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

73 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Lopeta420

Narys
  • Pranešimai

    161
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Lopeta420 last won the day on Spalis 8 2019

Lopeta420 had the most liked content!

REPUTACIJA

32 Naujokas

Apie Lopeta420

  • Rankas
    Vyresnysis eilinis

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Interesai
    Adiddas + BMW
  • Privilegijos
    Heraklis
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    Nieko neveikt

Paskutiniai profilio lankytojai

1.059 profilio peržiūros
  1. Zdarow pacany.Gali tiklsiau pasakyt iš kur būsi aš tai kelmė XDDD
  2. Tai padėtu žmogui ir taip manau kad aišku XD
  3. Jūsų slapyvardis žaidime: MassPvP Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Būtų daug smagiau kažka veikti. Detalus pasiūlymo aprašymas: Tai kad galėtu tnt veikti, daug įdomiau būtų kažką išnešti arba kai duobes kasa reikia darbininkų ieškoti o su tnt gali duobę išsprogdinti.Aišku reiktų padaryti, kad tnt nebūtų galima craftinti, o juos reikėtu pirkti.
  4. Jūsų slapyvardis žaidime: MassPvP Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Nes visi žaidėjai leavina iš neturėjimo ką veikti, nes sako kad užsikalti šaibas labai lengva. Detalus pasiūlymo aprašymas: Aš manau jog spawnerių nebebūtų galima kasti o juos pirkti, o hopper galėtume craftinti, nes šiais laikais visi tu su hack clientais prisikasa spawner ir farmina šaibas dabar ir aš pasistačiau creeper ferma ir nėra ką veikti.Būtų galima tuos spawner pirkti visokių tipų.
  5. Tavo vardas žaidime: MassPvP Giriamo asmens vardas žaidime: liutka255 Už ką giriate: Atlieka savo pareigas ne taip kaip kiti chatmodai savo lootu rūpinasi, arba piz** krapšto.Visada jis padeda niekada nebuvo ignoravęs į visus užduodamus klausimus atsako nėra apbėjingas jokia bėda jam nekliūtis!!!
  6. @SuperGold tai naxui tau legend jai jau turi legend ant kito acc su kuriuo automainindavai XD.Gerai kad tave ismete tada is pagalbos ir dabar vel nesamones prasidejo XDDD
  7. Bet tai kodel cheatini su savo draugu?
  8. Chatmodams reikia suteikti mute komanda tai nax serveryje pagalbos reikalingas kad ir chatmodai turi padeti dar apie kokia pagalba cia mes kalbam kelios pagalbos kurios padeda o kiti chatmodai inire y fermu statyma su schamatikom ir SuperGold gali svento nevaidinti.Koks dar pavydas tiesiog man gaila ju kad cheatina...
×