Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 5

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

bananiukas

Narys
  • Pranešimai

    141
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Viskas, ką paskelbėbananiukas

  1. Filmuojant žaidėjus su neleistinomis programomis f3 yra būtinas. Žaidėjai nenubausti, temą rakinu.
  2. Viskas buvo išaiškinta discorde, ar iš naujo parašyt viską?
  3. Labas!:) Įrodymus pateikė weedosas, aš asmeniško leidimo Tau niekur nedaviau, todėl prašau nekišti manęs į savo skelbimų rašymą
  4. Labas! https://imgur.com/a/fvsHd25 Pagrindinis res'o name'as turi būti safe zona, nes niekas, kurie teleportuojasi į pvp res'us nerašo komandos su taškeliais kaip '' /tpr fpspvp.safe". Temą rakinu, laukiam admin'ų nuosprendžio.
  5. Žaidėjas nubaustas. Temą rakinu
  6. https://imgur.com/a/xmueP2I ;DD nu čia jau tikrai antikb, o ne severis numetė. Temą rakinu iki tol, kol nuspręs adminai.
  7. Buvai užbanintas, nes pagavau serveryje, jeigu būtum ban’ą gavęs dėl temos, būtų reasone prirašyta, kad nusiskundimas forume!:) Abu ban’ai pagal visas taisykles.
  8. Įrodymų net nesiruošiu dabar mesti, nes pats viską paaiškinai. Taip jau yra, kad kiekvienas žodžius interpretuojam skirtingai, todėl ypač svarbu tiksliai pasakyti savo mintį. Pasikėlęs žmogus ar ne - tokius dalykus galima pasilaikyti ir sau. Temą rakinu. Laukiam adminų nuosprendžio.
  9. Tai, jeigu ne "apstatinėjimai", tuomet galiu ban'o reasoną pakeisti ir į "statymai šalia res'o", taisyklė vis tiek buvo pažeista. O šiaip, žmogus pasiskundė - nubaudžiau. Buvęs administracijoj, gi žinai kaip viskas vyksta.
  10. https://imgur.com/a/8X55FZk :DD prašau, baikite rašyti atsiblokavimus, kai patys žinot, jog cheatinat Temą rakinu tol, kol adminai nuspręs.
  11. https://streamable.com/oft08r MonikaKi turėjo fire kardą, video gale ji Tau įtrenkė, tačiau nei kiek nepašokai. Temą rakinu iki tol, kol adminai nuspręs.
×