Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

69 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 80

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Algutis

Užblokuotas
  • Pranešimai

    99
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Viskas, ką paskelbėAlgutis

  1. Toks tu keistas matosi koks protingas esi. Žmogus siūlo, kad forume būtų sukurta skiltis kur žaidėjai galėtų pardavinėti savo turtą už serverio valiuta neprisijungus prie serverio. Aš už būtų aktyvesnis forumas.
  2. DIDELIS PRIEŠ - JEI ŽAIDĖJAS PARAŠO KAS PAŽAISTI FORTNITE, CS;GO REIKS BANINTI. PATS DIDŽIAUSIAS PRIEŠ.
  3. Tiger aš einu už draugą "smirda bybi**" nėra įžeidimais tai yra keiksmas + global chate - modes žodžiai global chate jei įžeidinėja banų niekas nededa Laužai modes taisykles :))
  4. Už ką mano draugas gavo baną? Už DC įžeidimus nieks nebanina tiger pats žinai ;))). Teemu free ban unban
  5. 'Kažkada man irgi taip buvome viename res'e, bet po to persikeliau į kitą res'ą ir viskas pagerėjo gal vienu metu per daug veikia jų prie tavęs?
  6. Nick'as žaidime: Algutis Giriamo administratorio nick'as žaidime: Calijero Už ką giriate šį administratorių?: Už tai, kad stengiasi kažką bando daryti rašau, kad motyvuoti žmogu, kad nemanytų, kad visi jo nemėgsta už pastangas, bei greičiau kartais žiūrėk chat'ą Įrodymai (nėra privalomi): ---
  7. Kad aš ant jo nestumiau, nes aš jo net žaidime nematydavau arba jis su kitų nick čia pildė į CM + aš discorde nebudavau tikrai labai daug. Tai žinai čia su tais nardymais baik, buvai išmestas ir vsio ramūnas nereikia tavo freepost'ų tu čia Užbaninti forume tave ir viskas. @tiger užrakink temą, nes čia prasidės leeairio diskusijos.
  8. Niurkt sakai? Kodėl? Daviau motyacijos?
  9. Parašysiu savo nuomonę manau negausiu įspėjimo - Suprantat čia dar nėra labai didelsi nusižengimas kaip kažką parašo, bet jei įžeidinėtų tada reiktų kažką daryti dabar tik for fun.
  10. PRIEŠ, NES ČYTERIAI PRISIDARYS MONEY SU SPEEDMINE ! ! !
  11. Nick'as žaidime: Algutis Giriamo administratorio nick'as žaidime: @LaFa Už ką giriate šį administratorių?: visados padeda, bei nesavivaliauja pareigomis kaip dauguma ! Įrodymai (nėra privalomi): ----
  12. Nebestumk taip žiauriai.Sako dingo f2 padarai ir nieks nedingsta axax. Galėjai geriau mazintis, kad netyčia...
  13. DĖL AFK TAI PASIDARYS ANTI AFK ČYTAI YRA SU ANTI AFK ARBA TOKS CHAT CLIENT KAS 1MIN AR KAS 30SEC SIUS TAVO KONANDAS TAI ŽINAI
  14. FROSTER ĮRODYMAI VISADA TURI BŪTI, AR PILNA FOTO AR NE ĮTAKOS NETURI JEI BŪTŲ PADIRBTAS SS GALI BŪTI IR PILNAS NAUJOKAS ESI MATOSI ;)))
  15. Prieš, blogai užpildyta + perki paslaugą ir prisijungsi simple taip? TAIP. NES ČIA JAU NEBUS TIEK ON MOKSLO METAI NE UŽ KALNŲ
  16. Aktyvus visi grįšiu būsiu ir aš on Gal koks vienas ir neblogai dar būtų..
  17. Tai gerai, kad dave mute admins neprivalo pateikt įrodymų !
  18. PRIEŠ, NES DABAR PADARYTA VISKAS PUIKIAI SISTEMA VEIKIA BE BUGŲ, O BEREIKŠMI DARBAI NEREIKALINGI
  19. Nėra už ką.Nesunku padėti kada galiu.
  20. Algutis

    Giriu

    Nick'as žaidime:Algutis Giriamo administratorio nick'as žaidime:Lafamarino Už ką giriate šį administratorių?: aktyvus, bei padeda, bedoje, bei tvarko discord reikalus freebanus. Įrodymai (nėra privalomi):
  21. Tai žmogus pasitaisęs dabar visados padeda, bei gerai atlieka pareigas?
×