Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Calijero

Administratorius
  • Pranešimai

    286
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    31

Viskas, ką paskelbėCalijero

  1. @modelt Gal nori pasiaiškint?
  2. Prisipažinai prieš patikrą, kad clicker'is ir dar prašei, ar galima setą pasidėt. Atsiblokavimas atmestas
  3. Papeikimas atmestas. Žaidėjas užbanintas [ipban] už nepagarbų bendravimą su administracija 😉
  4. Šiukšliadėžės pravalymas prieš patikrą lygus ban'ui, kadangi mes nežinom ką ištrynei ir kodėl būtent prieš patikrą. Banas teisingas.
  5. Kam valyt šiukšliadėžę jei cheatų neturi?
  6. Skundo aprašymas neaiškus ir perdaug nereikalingo teksto. O jei kalbant apie tavo iškeltą problemą, kuri labai neaiškiai pateiktą, tai manau kiekvienas supranta, kad pasibaigus paslaugai, netenki ir jos pranašumų.
  7. Kitą kartą norėdamas kažkur pateikt įrodymus, nusiimk visus "CHEAT" užrašus. Atbaninau
  8. Pilnai sutinku su parzis, kad nereikia apgaudinėt administracijos. Nenori gaut bano tai ir neprikolink. Keli i foruma cheaterį, tai ir nusiimk tas nesamones.
  9. Jei įgalintumėm tokią idėja, tai nuo autoclicker pradėtų eit prie killaurų, nes nebebūtų privalumo prieš kitus žaidėjus kadangi visi su clickeriais. Šitokia idėja sugadintų pvp, Fermų ekonomiką ir xp gavimą, kadangi su autoclicker galima labai daug ką nuveikt.
  10. Vien tik capture labai neidomu būtų atsižvelgiant, kiek darbo reiktų idėt, kad viskas veiktų tobulai. Esu padaręs csgo event, kuris manau tikrai visiems patiko ir vis dar patiktų. Bet prie jo reikia padirbėt dar, dėl lag'o problemų. Netolimoj ateity sutvarkysiu ir vėl paleisių jį
  11. Visas pastangas į event dėjau aš ir tik aš, todėl ir vedu jį, kaip noriu. Patikrų nedariau, nes jų komandoje buvo Chatmod kurio žodžiu pasitikėjau, kad jie be cheat'ų dalyvavo. Pralaimėjus visada gali būt nepatenkintas, bet tavo elgesys tikrai nepriimtinas https://imgur.com/SLIWzAG https://imgur.com/DGZsPEX Galvojau, kad tiek to nebaninsiu, bet dabar reiktų persvarstyti šitą klausimą.
  12. Prieš nusitelinant negavai žinutės nuo pvp apsaugos, kad "pvp ijungtas šioje rezidencijoje" ?
  13. Nepamenu, kada bučiau tau į kažką atsakęs 😄 . Bet Dq i guess
  14. Praėjo Daugiau nei 24h. Atsiblokavimas atmestas Tema rakinama.
  15. Mes patikras darom su tam tikrom programom kurios mums padeda atrast užslėptus cheatus. Jei žmogus atsisako ijungt/parsisiust tas programas tai už tai turim pilną teisę banint, nes tai prilygsta nurodymų nevykdimui. P.S. Per patikrą mes neprivalom kalbėt. Banas Teisingas - atsiblokavimo nebus.
  16. Užbaninti nebus, kadangi nieks nesureagavo i skundą laiku [bus diskusija su administracija]. Susisiek su manimi dėl set gražinimo. Tema rakinama.
  17. Kaip sugaudysi, kuris tą kainą sugadino 😄
  18. Sutikčiau su idėja jei būtų max 5 žaidėjai, bet galimybė padidint ally skaičiu iš 1 iki 2.
  19. Įrodymai nepateikti - Atsiblokavimas atmestas Tema rakinama.
  20. Kur atsiuntei tą screenshot, tai pateik pilną nuotrauką. Mes googlėj irgi galim tokių pasiimt. Jei kažkas privataus yra tai atsiūsk man į discord Calijero#9018
×