Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

73 iš 133 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 75

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

NusidauziauNuoVienoDumo

Narys
  • Pranešimai

    87
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

NusidauziauNuoVienoDumo last won the day on Spalis 18 2018

NusidauziauNuoVienoDumo had the most liked content!

REPUTACIJA

9 Neutralus

Apie NusidauziauNuoVienoDumo

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Sveiki visi parduodu serverio daiktus kadangi palikau projektą ir nenoriu, kad veltui daiktai dingtu taigi siūlau jums pirkti 1.6stack creper spawer 2, 4 stack hoper 3. 40 max setų 4. 64 opai Perkant viską kainą būtų 10 eurų. Prie to pačio gausite papildomų bonusų. Atsiskaityti galėsit swedbanku arba pildyk papildymo taloneliais. (Eisime per tarpininką viskas patikima ir saugu) Mano nick žaidime. Komisaras. Jeigu nebūsiu on rašykite asmenine žinutę į čia susisieksiu
  2. 1. Jūsų tikras vardas:Hardbass 2. Jūsų pravardė: Pasmaukys 3. Amžius: 10 4. Miestas: (Kaimas Vilnius) 5. Jūsų zodiako ženklas: Ozys jibanas dirbu uz mentus 6. Ar turite brolių, seserų?: Taip turiu sese kuria pries metus izaginau tada tevai suzinojo isiunte mane i gatve gyventi 7. Kokia muzika jums patinka?: Pedofilu 8. Kokie filmai jums patinka?: juodai balti 9. Ką veikiate laisvalaikiu: Ciulpiu taip uzsidirbu pragyvenimui ir losiu cazino ir taip man yra 10 metu ir as esu jau ciulpes 10. Ar turite augintinį(jei taip, aprašykite jį): Taip turiu jo vardas m0dii apmokytas suniukas atnesa viska klauso komandu, 11. Koks jūsų gyvenimo tikslas: Krc istoti i baikeriu kluba JuodiejiPedofilai ir ikurti vaiku stovykla su jiais siaip jie geri vyrukai kai nenaudoja anfetamino ir exstazio jeigu privartoja prevartauna vaikus tokius kaip as. 12. Įkelkite savo nuotrauką(neprivaloma):
  3. Jūsų slapyvardis žaidime: RangerBow Kam pasiūlymas forumui/serveriui: Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga serverui/forumui: Žodžiu manau reiktu pakelti parako pardavimo kainas, nes ana wipe už visą inventoriu parako žaidėjai gaudavo virš 4k, o db nesieke net 3k. Taip žaidėjai daugiau uždirbtu ir galėtu džiaugtis fermos uždarbiu.
  4. Nick'as žaidime:RangerBow Giriamo administratorio nick'as žaidime:Calijero Už ką giriate šį administratorių?: Mldc padejo man daug darbu nuveikti ir dar siaip pagelbejo kaip vienas zmogus skleide gandus, kad as nepatikimas. Įrodymai (nėra privalomi):
×