Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

spoyled

Narys
  • Pranešimai

    38
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

spoyled last won the day on Rugsėjis 13 2018

spoyled had the most liked content!

REPUTACIJA

28 Naujokas

Apie spoyled

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

786 profilio peržiūros
  1. Tu čia savo ta idėja atrodo, kad nori skatinti cheat'inimą serveryje, taip serverio tikrai nepatobulinsi. Serveriui irgi reikia papliusinti, banai = unbanai = babkės adminams, tokios taisyklės. Reikia, kaip tik mažinti nelegalių programų naudojima serveryje, o ne kažkokias taisyklės pradėti taikyti, kur duotumėte laisvės cheat'eriams. Nepritariu šiai idėjai.
  2. senelyzai visi su paintu moka piesti, jei turi kazka rimtesnio, tai imesk.
  3. Tau paslaugą padarė per karantiną bent į lauką išlyst, džiaukis tu.
  4. Ot melagiai, sako, kad wip'o dar ilgai nesitikėkit ir kaip iš giedro dangaus boom
  5. Pilnai sutinku su tavim @M0dii. Su kit'ais gal ir yra problema, bet manau netokia ir didelė, visgi gerus item'us padarysi ir cheater'iai dar labiau suaktyvės, tai mano manymu reiktų padaryt gal net ir ne item'us, o pvz kokius nors taškus, o surinkęs tam tikrą taškų sumą tu gauni ir kokią smulkią dovanėlę. Pagrindinis čia dalykas tūrėtų būti ne ką tu gausi, o tiesiog reiktų įrodyti savo gebėjimus pvp. Bet turbūt reikėtų visą šitą reikalą taupyti kitam wipe'ui, nes kaip ir sakiai pilną su nelegaliom programom, nelygios jėgos ir t.t.
  6. Jūsų slapyvardis žaidime: spoyled Kam pasiūlymas forumui/serveriui: serveriui Kuo šį idėja bus naudinga serverui/forumui: idėja būtų sukonkretina su /pvptop . Pavyzdžiu žaidėjas nužudo keturis žmones, tai jis pasikelia į pirmą lygį ir manau su kiekvienu pasikeltu lygiu būtų galima, kaip ir duoti šiokią tokią dovanėlę tam žaidėjui. Idėja dar labiau pagyvintu serverio pvp veiklą, nors jinai ir dabar yra gan stipri, bet būtų ir patiems žaidėjams manau smagiau žaisti bei kelti savo lygi. Galbūt ir dar vieną pliusą galime įžvelgti, jog manau ir cheater'iai bus lengviau pagaunami. Turbūt pats modelt galėtų kaip nors ir patobūlinti šį pluginą pagal save, kad atrodytų gražiau.
  7. Nu ir juokingas tu, štai tavo tie įrodymai. https://imgur.com/a/ON882i7
  8. Įrodymus tu pats jau pateikiai, tad saldžių ir ramių blusų tau.
  9. Na jei pasišiukšlinai, tai ačiū ne, nereikia man tavo tų pastabų.
  10. Draugišką pastabą, hmmm.. Kai turėsi kokias nors privilegijas, galėsi man reikšti šias pastabas, kiek ir už ką mutinti.
×