Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

2 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 2

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

#Alvarezz`

Narys
  • Pranešimai

    35
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

19 Naujokas

Apie #Alvarezz`

  • Rankas
    Naujokas
  • Gimtadienis 2004.10.11

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Interesai
    amm...
  • Privilegijos
    ADMIN
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    VS-EXPRESS <3

Paskutiniai profilio lankytojai

739 profilio peržiūros
  1. Kviečiu užsukti į naują tačiau vertą dėmesio ,,YouTube'' fortnite montage kanalą!https://www.youtube.com/channel/UCcoBmn8dKIB-yn9uH9yDaOA?view_as=subscriberNepamiršk paspausti ,,Subscribe'',,Like'' ir įsijungti ,,Notifications''!
  2. Sveiki, atėjau čia su viena programa iš kurios jūs galit užsidirbti, papraščiausiai vaikštote ir gaunate pinigus. Pinigus galite išleisti parduotuvėse arba pervėsti į PayPal arba kitus bankus. Spauskit ant nuorados ir siūskitės! Viskas tikra https://sweatcoinapp.uk/loves/pituhas?channel=other&amp;feature=invite&amp;inviter_id=23195106&amp;inviter_name=Nojus Įrodymai, kad į saskaita įmete suma: https://imgur.com/a/NAYZBDs
  3. Tigi jis nerenka įsp, tai tu nesulauksi to Modes žodžio
  4. Bereikšmis plugin'as, tik daugiau vietos užims, o naudos nulis bus.
  5. Tu čia tas vienintelis "idiotas", nuleisk gara tu geriau, nes neilgai šitam forume išliski su tokiu tonu.
  6. Seni, nuokada serveryje mėgiami čyteriai?
  7. Nepažeidinėk taisyklių perskaityk atidžiau. "rašyti galima kas antra žmogų t.y: įvertinate, du žmonės išreiškia savo nuomonę/mintis ir po to jūs galite judėti vėl į trasą!"
  8. Kai nesupranti kas jie yra, ir nesi žaidės legalių frakcijų serveriu ir žaidi su čytais, tai laisvas tada "tu pieva" esi
  9. Jūsų slapyvardis žaidime: Mano slapyvardis žaidime ItsNoaher Kam pasiūlymas forumui/serveriui: Mano pasiūlymas yra serveriui. Kuo šį idėja bus naudinga serverui/forumui: Ši idėja bus naudinga serveriui, todėl, kad bus lengviau atskirti tam tikras vietas ir nusigabenti iki kur reikia. Ne vien praleisti ./f home. Mano idėja yra skirta frakcijoms, reikia padaryti ./f warp ./f setwarp. Kad žmonės galėtu teleportuotis, ne vien į f home.
  10. Dėl įspėjimu aš dabar pagalvojus gal ir klydau, bet čia jau administracijai spręst ar reikia ar ne
  11. Nepykit ,kad freepost'inu, bet pasakysiu teisybe. Kam tu vargsti rašyti papeikimus, nors jis negaus įspėjimo? (http://prntscr.com/knjs9y yra aiškiai parašyta). O jei tu esi labai įsižeidžiantis, kad iškart pulti rašyti, bet kokius papeikimus už tai, kad dėjo įspėjimą forume yra iš kitos puses labai keista.
  12. Jūsų slapyvardis žaidime: Mano slapyvardis žaidime ItsNoaher Kam pasiūlymas forumui/serveriui: Mano pasiūlymas yra forumui. Kuo šį idėja bus naudinga serverui/forumui: Ši idėja, bus naudinga forumui todėl, kad forumas taps aktyvesniu, negu per pastaruosius mėnesius. Bei žmonėms bus ką veikti forume, ir seks naujienas. Tai pradėkime nuo to, kad mano idėja yra tokia, kad reikia sukurti forumo taškus, su forumo taškais galėtu nusiimti įspėjimus ar kažką pirkti ypatingo, pvz: nusiperki kažkokia priemone, kur gali iš žmogaus pavogti taškus, o pavogti visų negalėtum. O taškus gauti būtų sunku, reiktu sekti naujienas į jas atsakinėti padėti žmonėms, bei gauti taškus. Ar sukurtumėte kažkokia loterija, kad forume auto galėtu žaisti iš taškų, bei žaidėjai taip galėtu prasimušti.
  13. << Taigi iš temos pavadinimo supratot, kad čia bus forumo žaidimas. Kuriame reikės vertinti parašą ir avatarą >> << Pavyzdys: Aš parašau pranešima, ir po manęs rašantys asmuo rašys, tarkim: "Avataras 0/10 | Parašas 0/10", ir taip vienas po kito eis >> ** Viena, vienintelė taisyklė ** rašyti galima kas antra žmogų t.y: įvertinate, du žmonės išreiškia savo nuomonę/mintis ir po to jūs galite judėti vėl į trasą! Tai pradėkime nuo manęs.
×