Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

4 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 6

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Deltuva

Narys
  • Pranešimai

    29
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    2

Deltuva last won the day on Spalis 22 2022

Deltuva had the most liked content!

REPUTACIJA

24 Naujokas

Apie Deltuva

  • Rankas
    Naujokas
  • Gimtadienis 2003.12.15

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    hanime.tv

Paskutiniai profilio lankytojai

1.549 profilio peržiūros
  1. Tavo vardas žaidime: Deltuva Giriamo asmens vardas žaidime: @Bienko@Qjis Už ką giriate: Giriu už puikiai atliekamą darbą, abu yra šaunus bei darbštus vyrukai, kurie visada suteiks pagalbos ranką.
  2. Tavo vardas žaidime: Deltuva Peikiamo asmens vardas žaidime: Nikita Už ką peikiate šį administracijos narį: Už tai, kad be jokios priežasties išmetineja iš discordo. Įrodymai: logose šnd išmetė
  3. Nesąmonė tu čia pasiuliai ir tikrai pvp netaptų įdomesnis visi bėgiotu su opais ir tik setus laužytum o apie vergus net nekalbu jiems butu čia rojus.
  4. Manau nereikalingas dalykas per daug laisvės duos. Prieš.
  5. Manau bus atmesta nes nesimato žaidejo vardo. .
  6. Nereik isipisineti ir išmetineti is dc ir mutinti uz nieka ir isp nebūtų. Ir koki 4 karta iskur tu cis ištraukiai 2 kartas bane.
  7. Nereik su pagalba vierha laužyt ir viskas gerai bus jau kad pagalba esi tai gali isipisineti? paliekam
  8. Tai gerai tada paiskink man 2 bana uz discord visi tik kalba apie mc bana apie discordo tai nieko pasakyt negalit?
  9. Vardas žaidime: Deltuva Jus užblokavo: weedas Priežastis: Cheatai Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes pagal mano žinias visi turi prieš filmuodami ijunkti f3 ir jei neklystu dabar net reikia ir tab pajunk. Tačiau weedas vis aiškina kad jam atsiuntė chat modas ir jam f3 nereik paprašius chat modo vardo atsisakė. Įrodymai (Privaloma) https://streamable.com/c3bbrn https://imgur.com/zY9nlXg Vardas discorde : Deltuva#8690 Jus užblokavo: NIkita Priežastis: 5 įspėjimai Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes vakar jie tiesiog free dalino man tuos įspėjimus long story short pradejau aiškintis dc del seno bano tada is lempos prisipiso weedas it Nikito sakydami mažiau verkt ir tt tada as jiems atgal atrašiau ir taip prasidėjo pradejo nikita metit mane is dc daugiau nei pora kartu as vis prisijunginejau tada mane turbūt užmutino nes jokio laiko nebuvo tiesiog rašyt negalėjau o jis man aiškino kad 10 min reik laukt tada as emojis rašiau atmutink o jis man taip surinko visus įspėjimus tada snd nikita nusikeikiau dc Dave įspėjimą ir dabar esu uzbanintas. Įrodymai (Privaloma) https://imgur.com/ZPFEzNe https://imgur.com/m39agEp https://imgur.com/hZipr4x https://imgur.com/ub6OzeM https://imgur.com/Ud7GstA https://imgur.com/o7qNR5B https://imgur.com/U4xFtQW -Deltuva
×