Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

67 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

RegisCZ

Narys
  • Pranešimai

    114
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    2

RegisCZ last won the day on Vasaris 12 2019

RegisCZ had the most liked content!

REPUTACIJA

58 Įgudęs

Apie RegisCZ

  • Rankas
    Vyresnysis eilinis
  • Gimtadienis Kovas 25

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Interesai
    Vygditi ir suprasti
  • Privilegijos
    Tvarkau Žmones

Paskutiniai profilio lankytojai

1.231 profilio peržiūros
  1. Jūsų vardas žaidime: RegisCZ Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: djdovidux Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: naudoja palengvenčia programa kaip sakoma, anti kb. Data: 2021-11-16 Įrodymai:
  2. Buvo vygdomas Testavimas jisai atsiklause manes ar galima patesuoti aš sutikau tai užbanino ir atbanino. Kai nieko nežinai kaip yra tai nekėlk įsiaiškink įki galo tada ir pradėk teisti žmones.
  3. sako cytas dar auto blockas pats spaudineju nu palik tegul sprendzia pagalba ar kitie administratorejai cyteris :DDDD beja kur tavo cytai pries pora min liktais cytinai dabar tipo be kaska jau cia suki bicas jasnas beja visi kirst gali mouse 1 man atrodo clickindamas ar ne teisus ? tai kaip tada pats clickini ???? ar padeda clickeris ?
  4. Jūsų vardas žaidime: RegisCZ Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: WineMeDineMe69Me Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Sveiki del cytu nu sakau einam pvp be hack bet va pasirodo kad cytas noresau kad paailetu bicas Įrodymai:
  5. daktaras kad jau cia sprendi mano minusus ? pats apgaudineji ir va pats gavo karma tai vat laikykis .....
  6. beto nnr kistis parasai 1.5lem bet pervesta 1lem tai kaska jau cia man atrodo suki bicas kaskas neto...
  7. Jūsų vardas žaidime: RegisCZ Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: afkbot44 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Skundziu ji delto kad jisai tesiog apgavo taremis viskas manau sklandzai ejosi ben kaip pali irodymus matisi nusprende apgauti.... tikuosi bus pinigai sugrazinti ar nors kaskokia dalis ir jisai bus uzbanintas.Tikuosi kaskiek atgauti is 300k arba jei imanoma visus Įrodymai:
  8. https://image.prntscr.com/image/jJ2DVAvsTbSqlEslnXEmQQ.png https://image.prntscr.com/image/p2FDPjxcQneUPFFeillf5Q.png https://image.prntscr.com/image/u4qUHENVTcqzehUkeF2G5w.png
  9. Jūsų vardas žaidime: RegisCZ Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: PassLol Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Skundziu ji delto kad jisai tesiog apgavo taremis viskas manau sklandzai ejosi ben kaip pali irodymus matisi nusprende apgauti.... tikuosi bus pinigai sugrazinti ar nors kaskokia dalis ir jisai bus uzbanintas.Tikuosi kaskiek atgauti is 500k arba jei imanoma visus Įrodymai: https://image.prntscr.com/image/jJ2DVAvsTbSqlEslnXEmQQ.png,https://image.prntscr.com/image/p2FDPjxcQneUPFFeillf5Q.png,https://image.prntscr.com/image/u4qUHENVTcqzehUkeF2G5w.png.
  10. bet seni pirma siki matau kad jis cytintu ir tai cia nera aisku kad cytina gaila kad jisai ne filmuoja dabar jis neturi kaip apsiginti joptvaimat gaila pacano pzdc
  11. tai cia su rezusuota nemanau kad jisai kada nors cytino.
  12. Paliekam spresti @tiger,@Modelt.@Axion01,@bitter
  13. ne metu esme nesvarbu ar 50x50 kainu nenustatinieju čia priklauso nuo ekonomikos ir bėja jei esi sergantis ir kaip sakai sulužės tai gal mažau rašyk tesiog aik atsigult ir gydikis sėkmės gyditis o tesiog jei ne savo gaišini laika tai kitų o jei bandai drauga apgindi beprasmiška nes jei nebutu prieštai parašės įsigemelis tikietina kad būtų unmūta gaves bet kadangi yra kaip yra tai sėkmės atbūti 8h.
  14. gaištas laikas nemanau ar aplinkoje dar buvo norinčiu pirkti resa jisai neįvardino kainos aiškai buvo parašyta sekė 150 nu ir sumokėjau kdl gi ne tai gan pigai ir galvoju pajimt ir nusiunčiau o jis paskui tik atsakė kad ne 150 tai iškur žinot buvo aiškai klausta užkiek tai reikia normalai atsakyneti o dark nereikia kištis ir freepostinti cituoju 'gaišini savo brangū laiką'.
  15. durneliukas esu va taipogi dar vienas įrodymas jei man bus duotas leidimas ir prailginsiu muta jei tik leis sėkmės patarimas rinkti žodžius užtai galima ir baninti.
×