Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

110 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 117

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Nedaas

Narys
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

20 Naujokas

1 Sekėjas

Apie Nedaas

  • Rankas
    Naujokas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Privilegijos
    Tarpininkas
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    Kickboxing

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. /tpr kaliosas https://imgur.com/gallery/N8U87yr
  2. Jūsų vardas žaidime: Nedaas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Bartalomejus123 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Sakė jog parduoda spawnerius po 3k atėjau į resa nužude. Įrodymai:
  3. Jūsų slapyvardis žaidime: Nedaas Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: anbasom Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Praše iškast spawneri, bet nužude. Įrodymai:
  4. Tavo vardas žaidime: Nedaas Giriamo asmens vardas žaidime: Axion01 Už ką giriate šį administracijos narį: Greitai atrašo, viska patikrina, padeda.
  5. Nusiskundimų anketos šablonas: Jūsų slapyvardis žaidime: Nedaas Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: Rokas_Saab Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Sake kad parduoda hoperius ir ateičiau į jo res ir nužude. Įrodymai:
  6. Tavo vardas žaidime: Nedaas Giriamo asmens vardas žaidime: Axion01 Už ką giriate šį administracijos narį: Puikiai atlieka savo pareigas visiems padeda ačiū axionai už pagalba;)
  7. Kodėl buvo tiek žmoniu ir chate žmogus raše kad stato, skipina t.t
  8. Jūsų slapyvardis žaidime: Nedaas Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: Akasho Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Kazino be leidimo, kiek sake buvo ir scamų. Įrodymai: https://streamable.com/8rpg2
×