Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

61 iš 133 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 75

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

eLfis

Narys
  • Pranešimai

    26
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    3

eLfis last won the day on Kovas 5 2020

eLfis had the most liked content!

REPUTACIJA

16 Naujokas

Apie eLfis

  • Rankas
    Naujokas
  • Gimtadienis 2002.07.21

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilio lankytojai

600 profilio peržiūros
  1. @tiger Pirmas Professional Thief#3249, Antras WolfasEngelmenas lyg ir, o trečio tiksliai nepasakysiu, bet banintas vakar (2020/03/05) Tarp 21:00 - 12:00 Lietuvos laiku.
  2. Tai įrodymu nepateiksi, nes jų nėra ir baninai už nieka aj aj aj, manyčiau nevertas tu šitų pareigu, su tokiu neadekvačiu ir nesubrendusiu mastymų.
  3. Kūrioje vietoje paviešinau tavo informacija, prašome pateikti screenshotais iš audit logu.
  4. Tavo vardas žaidime: eLfas Peikiamo asmens vardas žaidime: SPEC1ALXOREdd Už ką peikiate šį administracijos narį: Šis administratorius piknaudžiauja savo pareigom discorde, pirma kartą suprantu už ka gavau, įžeidžiau administratoriu ir viskas okey, bet antra kart prisijungiau į dc su nauju accounut, paklausiau už ka gavau ban'a mačiau jog raše atsakyma, bet neparaše ir dave ban'ą už nieka, kita diena šiandien prisijungęs paklausiau už ką banas, nesulaukęs atsakymo vėl gavau bana, manyčiau jog šį asmenį reikėtu nubausti kažkokiu įspėjimu ar kažkuom tokio, nes tik prisijungęs į discord'a pabendrauti su kitais žaidėjais iškart gaunu bana už tai kad įžeidžiau, supraščiau viena kart, bet 2 išeilės baninint be priežasties manyčiau čia yra piknaudžiavimas savo pareigų, net nesuprantu kaip toks neadekvatus žaidėjas gali užiimti šitokias pareigas? Įrodymai: Administratorius/Discord'o prižiūrėtojas/Savininkas gali pažiūrėti audit loge laika kada banino ir kas baninio, manau iš manęs tiek, lauksiu jūsų atsakymo.
  5. @Tiger klausiau prieš kelias savaites modes, sakė kad negalima + taiskylėse parašyta negalima naudoti pagalbiniu programu, o šita programa-modas, tikrai padeda.
  6. Jūsų slapyvardis žaidime: eLfis Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: Lmfao Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Žaidėjas naudojo pagalbine programa (Schematics) kuri automatiškai stato už jį kaktusu ferma, aiškiai matosi kad stato sand,cactusus vienu metu, o rankoje laiko nether bricko blocka. Įrodymai:
  7. eLfis

    IDK

    Iš neturėjimo ka veikt ant greičio padariau kaip ir paraša, bet nelabai pavadinčiau kad čia parašas, bet tarkim gal kažkas panaudos kažkur
  8. Ka aš žinau tie serveriui darbai, niekuom ispudingi nei kokiu efektu idėjai, ar kažko tokio tiesiog pajemiai fotke iš neto ir parašiai tekstą..
  9. Jūsų slapyvardis žaidime: eLfis Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: Buffas, Tadela, NaminukasLt, BackWards, OneShootOne, C7. Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Killaura, Anti-kb ir t.t Įrodymai:
  10. Jūsų slapyvardis žaidime: eLfis Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: PandoRiukas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Killaura Įrodymai:
  11. Jūsų slapyvardis žaidime: eLfis Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: AlfaPatins, Leipas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Cytai Įrodymai:
  12. Jūsų slapyvardis žaidime: eLfis Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: Spindulelis, zThusk Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Cytina Įrodymai:
  13. Jūsų slapyvardis žaidime: eLfis Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: Goomine444, Bad0KB, VeonFanas, LeMaZe, Martynukas1 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Serverio veikėjai prisičytino Įrodymai:
×