Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

53 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 105

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Strongas

Narys
  • Pranešimai

    182
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    8

Strongas last won the day on Vasaris 11 2023

Strongas had the most liked content!

REPUTACIJA

97 Įgudęs

4 Sekėjų

Apie Strongas

  • Rankas
    Vyresnysis eilinis

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Privilegijos
    Pagalba
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    Unbano prašyt

Paskutiniai profilio lankytojai

8.239 profilio peržiūros
  1. Tai kada man ta forumo acc istrint laukiu jau per ilgai

  2. ANKETA: Jūsų slapyvardis žaidime: Strongas Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Forumui jei galima prašyčiau ištrinti mano forumo paskyra 🙂 Kuo šį idėja bus naudinga: Zjbl manes nebus laimingi busit xd Detalus pasiūlymo aprašymas: seip
  3. Pagaliau grįžau po bano tikrai malonu čia apsilankyti, užsukit ir jūs /tpr ggkapai UPDATE VPS UŽŠALDĖ ACC VISAM GYVENIMUI 😄
  4. ANKETA: Tavo vardas žaidime: NeStrongas Peikiamo asmens vardas žaidime: Patrik Priežastis: Gavau mano pratesima iš 14d i perma. Man įdomu nuo kada baninama kai įrodymai jau virš 24val. Bei Nusiskundimuose nick buvo Strongas tai įdomu kaip čia taip. Įrodymai:
  5. Necheatinau 😕 Net pats nelabai suprantu kodėl bana gavau. Slaime gi nenaudojau su "Strongas" Bei įdomu už ka tas "RCON" banas ?
  6. ANKETA: Vardas žaidime: Strongas Jus užblokavo: Iškur man žinot Priežastis: nepageidaujamas zaidime 🙂 Kodėl turėtum būti atblokuotas:Tikrai pasimokiau iš savo klaidų daugiau taip nedarysiu draugai, susitaikom 🙂 Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  7. Tikrai ilgai lauktas wipe tikiuosi gausiu kažkada gyvenime unbana, kad galėčiau pažaisti 🙂
  8. Jo už auto nebanina 😄 rekomenduoju tikrai geros pamokos. :Dd
  9. ANKETA: Jūsų slapyvardis žaidime: Strongas Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): SkyBlock serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Detalus pasiūlymo aprašymas: 1.Pridėti kiekviena skirtinga iškepta/neiškepta žuvį bei mėsą į /shop, nes Turint fire aspect kardą gauni mėsą iškepta parduoti neįmanoma manau būtų galima įdėti vos brangiau nei neiškepta. O žuvį būtų galima iškepti ir parduoti brangiau. 2.Pridėti sėklų, sodinukų pardavima į /shop, nes Kertant medžius prisirenka daug sodinukų būtų gerai, kad juos būtų galima parduoti. 3.Redstone Comparator, kad būtų galima gaminti, Būtų galima pastatyti įdomių fermų.. 4.Spalvotos vilnos pardavimas, Avys atsiranda ir kitokų spalvų o vilnios nėra kur panaudoti. 5./shop yra Prismarine crystals/shards. Manau reiktų spawnerio iš kurio būtų galima gauti drop'us 6.Pridėti grass block į /shop, bes Nauja sala turint naujokai išgriauna žole ir poto niekaip neįmanoma nusipirkti. 7.Sumažinti gyvūnų atsiradimo greitį, nes nužudžiau visus salos gyvūnus per 10sekundžių gal 20 atsirado vėl. 8.Pridėti Nametag į /shop Manau reikalingas su kaimiečiais.
  10. Nelabai pasakyčiau, kad cheatus matau. Būtų gerai pamatyti daugiau įrodymų, beto yra minecrafte toks dalykas kaip combo.
  11. ANKETA: Jūsų slapyvardis žaidime: Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Kuo šį idėja bus naudinga: Detalus pasiūlymo aprašymas: Tema rakinama
  12. Jeigu turi įrodymus, nusiskundima kelk čia https://mcslime.lt/forum/30-nusiskundimai/ Pagal nusiskundimų anketa. Tema rakinama, bei perkeliama į šiukšline
×