Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

4 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 5

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

DoviiLTU

Narys
  • Pranešimai

    206
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    3

Viskas, ką paskelbėDoviiLTU

  1. Durnelio uz tokius visada mutina, bent jau mutindavo hehe
  2. Mauras mauru vadina jeeeez, btw nuo kada banina uz izeidimus 7dienom ?xdd
  3. :DDDD susirink hebra ir sauk protesta spawne
  4. :DDDDDDDDDDDDDDD nais, o kada pagrosi cali ?xdd
  5. My bad, tsg nusiunčiau ss ir pasakiau, kad ne tam žmogui pinigus persiunčiau. @SPEC1ALXOREdd banink mane žinau, kad ilgai tai norėjai padaryyyt xd P.S O TU OŽKA su juoda širdute sėdi tai ir tu gaudyk bana.
  6. Anketa: Tavo vardas žaidime: Axion01 Peikiamo asmens vardas žaidime: Special Už ką peikiate šį administracijos narį: Ižeidimai privačiai i pm slaimo žaidėjui. NEGRAŽU ADMINISTRACIJOS NARIUI TAIP ELGTIS. Ikeliu uz axiona nes tas moliugas bana dave uz papeikima Įrodymai:
  7. https://imgur.com/a/xLRegta btw tik nenusisauk seni
  8. Forume nesamones aš darau ? prašau parodyk kur. Aš neprisipisu prie tavęs biški pasiskaityk viršuj ppk matau smegenelės jau perkaitusios tau. @tiger krč spręsk, vstk nemanau, kad bus tas isp kai tiek žmogus nėręs yra su pluginais iš yt tutorialo. ( SPECAI NEBERAŠYK NEBEIDOMUS )
  9. Nu atsimerk ir pažiurėk nuo kieno papeikimas yra ;DDDD aš tik parašau už ji papeikimą nes tu moliugas banini del ppk ;D
  10. Nu tai dbr apie tave ikelti irodymai atsakyk kodėl taip sakai ( vstk isp negausi nes nėręs modei i šikna giliai esi )
  11. Ko tu nukreipi tema nesuprantu, adminas esi kam ižeidinėji, esi matęs kaip tigeris koks i pm rašytu taip žaidėjam kaip tu rašai ? o.O Nu gi nusileisk ant žemės, nevaidink kaip antras ciga. NEREIK BUTI KIETUOLIU SERVERIO kuri visi duhina( OJ SORRY NO BAN ).
  12. Kam mes kenkiam ? xddd Zaidziam ir dar kaip, o tu kaip elgies. Nusileidziam ant zemes irmi, kol laukei admino su visais tyliai tyliai, gavo admina visi pasol jus nahui :DDDDDDDDDD
×