Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

130 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

?DonSimon

Užblokuotas
  • Pranešimai

    62
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    3

Viskas, ką paskelbė?DonSimon

  1. Kai aplinkui niūrokai tamsu, Aš užsidegu rytmečio šviesą. Atsinešus nuo lango gėlių, Išbučiuoju jas švelniai po žiedą. Suvynioju į puokštę minčių, Saulę, laimę ir viltį iš sielos. Tau bemiegant jau lengvai siunčiu, Geltonumą spalvos kaip purienos. eik tu nahui
  2. Tai tu dunduk apsispresk ar Tomas ar Simonas ar Andriuhha debiliuk tu rasai kiekviena posta vis kitoki suda ktu na :DD
  3. :DDD Graudu man skaityti tavo sita nesamone, puikiai dauguma zino mano varda, o tu cia vps ne i tema rasai apie kazkoki Toma, btw as niekad neslepiau savo metu, kaip tu sakai "21" matau nesigauna cia tau is galvos rasyti sudus atsibusk biski gi autiste:D
  4. Saves pasiklausk, ar as slepiau savo tikra varda??
  5. Tai kad tau net neverta nieko irodyt, puse serverio laiko praleisdamas apsimetinejai kazkokiu kitu zmogumi "ale" savo broliu "20meciu", bet nieko pacukas buvai atristas, kitas dalykas tame, koks tolkas kurtis belenkiek gmailu ir dar prie tu gmailu belenkiek youtube kanalu susikures i kurias keli savo klipukus kazkokius tai xz, tai tik irodo koks tu esi paciuozias laido riteriokas ir stipriai ilindes i virtualu pasauli, iseik bent viena karta per savaite i lauka prasibezdeti degrade.
  6. @Darius bbz kaip tu cia dar vis, kita paskyra ipbane, o ir dar zaidime ipbanu buvai gaves nuo modes "https://mcslime.lt/index.php?/profile/678-ph0rkyz/" @tiger @modelt
  7. Ne, nes minecraftas ir tai nuobodus, o tie čytai kaip papildoma žaidimo versija, tad nemanau ar reiktu keisti kažką, nebent sutvarkykit ta anti-kb, kad zmonės kurie eina be čytu jos nemėtytu atgal, o pasiūlymas geriau padarykit kažką panašaus į va tokį dalyką ir bus lengviau žinoti kuris čytas ir pan. http://prntscr.com/o2hhn0, http://prntscr.com/o2hhvs.
  8. Žaidėjai negali žeminti administracijos narius, bet administracija gali žeminti žaidėjus mhmmmm, įdomios pas tave taisyklės jau tos, pačioi nuotraukoje matosi kai rašai "tai tu killeri pakviesk".
  9. Nu tai cia jau tikrai matosi, jog grasina, nes be reikalo tokiu pievu niekas nerasytu
  10. Ką tau ką tik akšionas paaiškino :DDD. "Turi pagauti veiksme, kad bausti arba turėt įrodymus, kad kažką darė nelegalaus.." Tai jeigu žmogus į skelbima parašys ieško tarpininko, nes pirks unbana už serverio valiuta, tai čia gi ne veiksmai pagal tave ;DDDDD im done.
  11. Aš jam tą ir aiškinau, bet jam matau nedašunta :DD ir ant kiek čiuvelis įlindęs į graju, kad net irl situacijas rašinėja, reikia suprast kad čia žaidimas.
  12. Nera ka atrasyt, pats irodymus sukeles kaip iesko tarpininko del nelegalios veiklos.
  13. @HalfNotPlay Ikelk irodymus vistiek
  14. :DD Tai gal tiesiog Chat Moderatorius buvo išejęs į wc tuo tarpu, o jeigu nepatekai į chat moderatorius, tai nebūtina bandyti kitus versti, grynai bereikšmis nusiskundimas.
  15. + Būtų pagalboms, bet žaidėjams, tai ne nes galėtu pasidaryti pagalbas /laukti ir čytinti arba užsiimti nelegalia veikla kol jie off.
  16. Ouu labai ačiū dėdė Martynai.
  17. Tokie kieti įžeidinėti administratorius, o kai gaunat ban patys pirmi į forumą bėgat skųstis, manau net nereikia pasiteisinti man čia, nes žaidėjas aiškiai parašė, kad atsisakė patikros ir už tai buvo nubaustas.
  18. Rašyk kaip žmogus pagal anketa Tavo vardas žaidime: Peikiamo asmens vardas žaidime: Už ką peikiate šį administracijos narį: Įrodymai:
×