Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

52 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 121

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Hmm?

Narys
  • Pranešimai

    26
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

18 Naujokas

Apie Hmm?

  • Rankas
    Naujokas
  • Gimtadienis 2003.01.05

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Privilegijos
    Pažek serveryje ?

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Gera idėja kas nori eit skyblock kas nori pvp ar kitą tai manau butu serveryje dar daugiau žaidėjų
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: hmm Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui):serverui Kuo šį idėja bus naudinga:Bus lengviau suprast koki kit'a gali imt Detalesnis pasiūlymo aprašymas:Kaip rasai /kit nereiktų gaišti laiko ir eiškoti kokius kitus gali imt Taip lengviau ir greičiau gali susirinkti leidžiamus kit'us. 
  3. Jūsų slapyvardis žaidime: hmm Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui):Serverui Kuo šį idėja bus naudinga:Bus mažiau nusiskundimų. Detalesnis pasiūlymo aprašymas:Dabar serveryje yra daug nusiskundimų, kad blogai spawninas creeper ir siūlau padaryta, kad galėtų dėti 242 spawner Bus mažiau nusiskundimų jums gerai ir mums gerai ?
  4. Tavo vardas žaidime: hmm Peikiamo asmens vardas žaidime: Okamis Už ką peikiate šį administracijos narį: Žaidėjui 'SedLis' suteikė Free mute Įrodymai:https://imgur.com/a/3TDndo8
  5. Kas gal padarom kad paprasti žaidėjai galėtų /kit hero no hate, bet gali pasikelti /rankup už tam tikrą kaina ir gali daryti /eme Prieš!
  6. Jau buvo viena siki donorystė padaryta ir buvo daug scamu, nusiskundimų. Prieš
  7. Jūsų slapyvardis žaidime: hmm Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui):serverui Kuo šį idėja bus naudinga:Bus lengviau suprast koki kit'a gali imt Detalesnis pasiūlymo aprašymas:Kaip rasai /kit nereiktų gaišti laiko ir eiškoti kokius kitus gali imt Taip lengviau ir greičiau gali susirinkti leidžiamus kit'us.
  8. Jūsų slapyvardis žaidime: hmm Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui):serveriui Kuo šį idėja bus naudinga:Bus lengviau rasti tarpininką. Detalesnis pasiūlymo aprašymas:Nu pvz perki kokia ferma ir reikia tarpininko tai paspaudi Tab ir labai greitai gali susirast kas galėtu patarpininkauti ir nereiktų trukdyti Pagalbu/ChatMod'u
  9. Kad video iš praeito wipe matos iš arenos.
  10. Prisistatymo anketa 1. Jūsų tikras vardas:Julius 2. Jūsų pravardė: 3. Amžius: 16 4. Miestas: plunge. R 5. Jūsų zodiako ženklas: vandenis 6. Ar turite brolių, seserų?: 1 sese, 2 brolius. 7. Kokia muzika jums patinka?:įvairi. 8. Kokie filmai jums patinka?: Siaubo, fantastiniai, komedijos. 9. Ką veikiate laisvalaikiu: žiemą beveik 24H pri kompo 10. Ar turite augintinį(jei taip, aprašykite jį): Joa, Šunį. 11. Koks jūsų gyvenimo tikslas: Gauti MCSlime serveryje ChatMod. 12. Įkelkite savo nuotrauką(neprivaloma):
×