Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Lydmetalis

Narys
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    2

Lydmetalis last won the day on Gegužė 26 2023

Lydmetalis had the most liked content!

REPUTACIJA

4 Neutralus

Apie Lydmetalis

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Grynas pavyzdys, ką duoda jaunimui knygų neskaitymas nepriklausomai nuo jų amžiaus.
  2. Labai daug gramatiniu klaidų, manau vertas ištrynimo.
  3. Priklauso iš kurios pusės bus žiūrima, iš vienos pusės taip... Ateini, parduodi viską ir laisvas. Iš kitos pusės ir taip viskas palengvinta, tokia opcija būtų, gal net per daug... Nereiktų priprast prie tokio gero, senais laikais tekdavo viską rankytėmis daryt ir buvo faina. Bliūkšta pagrindinė esmė. Turtingi toliau lobs, mažiau turintis pinigų ir toliau sunkiai galą su galu durs. Už abi idėjas pasisakau PRIEŠ. Aš Tavo pozicija gerbiu ir tikrai nesmerkiu, idėjos tam ir yra, kad kurtu diskusiją, tolerantiška diskusija, o ne panieka, kaip supratau iš kitų 🙂
  4. Tavo vardas žaidime: Krakas Giriamo asmens vardas žaidime: sss Priežastis: Padėjo išspręsti gan komplikuota problemą su kitu žaidėju. Problema truko nemažai laiko, bet visu laiku stengėsi padėti, patarė, kaip elgtis. Reziume problema profesonaliai išspręsta. Šaunu, kad yra tokių žmonių, kurie taip sumaniai spredžia problemas.
  5. Vardas žaidime:  Krakas. Kokios jums pagalbos reikia: Bičiulis užsimanė įsigyti legalią minecraft versiją už mažensę sumą. Gal kas žinot kokių svetainių kur pirkote legalią versiją pigiau ir viskas buvo tvarkoje? Kaip cdkeys ar pan?
  6. Ratais kvadratais, bet ne prie esmės. Na aš savo mintį išdėsčiau, dėl kitų, bet situaciją supratau - nieko nebus. Realiai, ten 10sec freez turėtų tai gelbėt. Gal? Galim lockint temą.
  7. Arba, procentą nuo žaidėjo galvos duoti tik tuo atvėju, kai yra abipusis kontaktas. T.Y Procentas bus skaičiuojamas tam, kuris nors kartą sutrenkė kažkąm ir įkrito į combat režimą, kitu atveju, jei to neįvyko, žaidėjas nepraranda procento?
  8. Na jei serverio savininkų tikslas, kad serveris turėtų savo cinkelį, tai mano pasiūlymas vienas iš variantų. /f create, /f money, taip, variantas, bet su savo bet. Tai gan komplikuotas reikalas? Nesutiksi? Arba reikia paprastesnės sistemos pinigų apsaugojimui. Nes mano pagrindinė mintis, tokia ir yra
  9. Jūsų slapyvardis žaidime: Lydmetalis. Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui. Kuo šį idėja bus naudinga: Mirus nebus prarandami žaidimo pinigai. Detalus pasiūlymo aprašymas: Tiesiog šiuo metu dažnai, pasitaiko duobių, fake res tp ir tt, kur nužudžius žaidėja yra prarandami pinigai. Įdėja tokia, kad valiutą galėtų pakeisti koks nors itemas, kaip pavyzdys vienas gold ignotas vertas 100. 64x100=640. 64x9x100=57.600. Spawne ar kur būtų valiutos keitimo pastatėlis, kur x item būtų tarkim ignot, block and tt. Aišku, kas norėtų pinigus galėtu laikyti rankoje, dėl topų ir tt, bet tai būtų gerai dėl tų, kurie nenori rizikuoti ir geriau savo pinigus laikys chest. Manau esmę supratot. Jei kyla kažkokie klausimai, rašykite apačioje
  10. Jūsų slapyvardis žaidime: Lydmetalis Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: GRIKIS Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Skelbia, kad ateit į /res tp meile, kad tariamai ten parduoda cac ferma, kadangi domiuosi tokiais reikalais serve, nuėjau o ten sustoję keli čiuvai visus uždarytus daužo, tarp kurių buvo ir GRIKIS, Haumeris123, Kentukas15566. Įrodymai: Ir jie darė ne vieną tokią apgaule... Būtų malonu atgauti prarastus pinigus(~30k(Jei įmanoma)) ir kad paminėti žaidėjai nubausti. (Grikio nesimato fotkėj, bet tikrai jis ten buvo kai pirmą kartą mane nukilino).
×