Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

9 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

EmuVisuss

Narys
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

0 Neutralus

Apie EmuVisuss

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. O cia tau mode ss kad jis reikalauja daiktu uz tai kad nekeltu i foruma:
  2. Jūsų vardas žaidime: tarakonaslt Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: krona Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Atsiprasant jau Uzp*** pats kelia kitus nes pralaimi savo setus, grasina kad jei neduosi maksa ikelsiu i foruma, turiu ss jei reikia, pats mane nufilmavo kad chytinu tai as ju nufilminau, as bent kitu nekeliu ? Kaip jis. @modelt Prasau padek sis zaidejas visiem nusibodes, trugdo zaisti. Numetu kad prasineja ismaldos kad nekeltu video i foruma i comments. P.S Atsiprasau kad sita ikeliau, nes jis man igryso kitus zaidejus kelia tai jus turi buti nubaustas! Prasau @modelt nebanink visam laukui tiesiog noriu kad jis butu bane, kodel turiu per ji kenteti vel 7d, uz hack, nors zaidejas krona pats hackina. Įrodymai:
  3. Uzkniso sis zaidejas prasineju max setu kad nekeltu video grasina, turiu ss kad praso setu tipo nekels video, vel mane nufilmavo kad chytinu gerai pofik dekit bana, bet jis pats kelia kad kiti chytina tad as ir ji ikeliu tada:) @M0dii @tiger @modelt
  4. Turiu irodymus kad pats chytini @tiger adminai
×