Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

134 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

ItsNoaher

Narys
  • Pranešimai

    47
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

56 Įgudęs

2 Sekėjų

Apie ItsNoaher

  • Rankas
    Naujokas
  • Gimtadienis Spalis 11

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilio lankytojai

3.685 profilio peržiūros
  1. ANKETA: Vardas žaidime: ItsNoaher Kokią klaidą radote: Su Haste Miner I Knygos enchantu (TINKAMO LAIKO EFEKTO NEGAVIMO) Apibūdinkite klaidą, kaip ją galima pakartoti: Orginaliai kertant ir gaunant efekta gauni tik milisekundei efektą, o ne kaip sakoma 5 sekundes ant knygos. Jeigu įmanoma ir/ar turi, pateik nuotrauką/video: https://imgur.com/a/1r6riy0 https://medal.tv/games/minecraft/clips/1hHc4pTELxWoek/d13378HPj3Ul?invite=cr-MSxIT3EsMTkzMDg0Mzk5LA (DEŠINEJE PUSĖJE RODOMI EFEKTAI)
  2. sw chatmodas, gal tm?

  3. Anketa: Tavo vardas žaidime: Mano vardas žaidime yra Auksinis Kardas. Giriamo asmens vardas žaidime: Giriamas asmuo Flonder13. Už ką giriate: Giriu šį asmenį už tai, kad yra visiškai maladėc asmuo ir vienas iš aktyviausiu administracijoje. Respectas seni.
  4. Anketa: Tavo vardas žaidime: Mano vardas žaidime Auksinis Kardas. Giriamo asmens vardas žaidime: Giriamo asmens vardas yra miinecraft. Už ką giriate: Giriu šį administratorių, nes šis yra labai paslaugus ir aktyvus asmuo, visada kai reikia sureaguoja ir padeda.
  5. Sveikas, sėkmės žaidime bei gyvenime!
  6. Sveikas atvykęs, sėkmės žaidime bei gyvenime!
  7. Negalvoji, kad reiktu apsiraminti su kopijavimais iš kitų projektų?
  8. Ojojojojoj kaip ilgai lauktas šitas wipe P.S pisim džiazo šita wipe @Weedosas @Biordas
  9. Va kaip su traumuotas jaunimas per karantiną, kad jau dainuoja rudu rimtu Truputi cringe ANT KURYBOS SUŠELPKIT PACANIUKUI PINIGĖLIU MaxasLt, taip ogi ir prodiuseriui @SwetOff
×