Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

2 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 3

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Kisenvagis

Narys
  • Pranešimai

    40
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

30 Naujokas

Apie Kisenvagis

  • Rankas
    Naujokas
  • Gimtadienis 2003.07.21

Profilio informacija

  • Lytis
    Nenustatyta
  • Interesai
    Tokie neegzistuoja
  • Privilegijos
    Boksininkas
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    Daužyti galva į sieną

Paskutiniai profilio lankytojai

551 profilio peržiūros
  1. @Hudinis Gi išeini iš serverio davei suprast jog nebežaisi, kam tu dar bandai unbana gauti? ? Eik į lauką gal gausi truputuka įdegio, nes matau prikepes prie kėdės, mainkrufteris. IŠEIK Į MŪSŲ GIMTADIENIO
  2. Kieno ten tokie gražūs balsai?
  3. Tavo vardas žaidime: Kisenvagis Giriamo asmens vardas žaidime: Visą administracija Už ką giriate: Puikiai atlieką savo darba kiekvienas administracijos narys, bet tikrai trūksta aktyvumo Tikrai administracija nusipelnė pagyrimo
  4. Jūsų nickas žaidime: Kisenvagis Kodėl jus manote ,kad esate toks kietas žaidėjas: Manau esu tikras ne minkštas, kietas bičiukas yra daug žmonių kurie tai patvirtintų. O už mane kietesniu būti yra tikras iššūkis Retas atvėjis sutikti rimta buciuka serveryje neskaitant 12-likinių. Kodėl turėtume pasirinkti jus ,o ne kita žaidėją: Nesakau jog mane turėtumėte priimti galite ir kažką kitą, bet manau pabandyti verta, ne priėmus manęs padarysite ponai labai didelę klaidą. Iš tikrųjų padarė didelę klaidą mano tėvai
  5. Kurioj vietoj Biordas dalyvauja kazino? :Dddd + pinigai nebuvo pervesti tiesiog padėjau Bone meal
  6. Tam skirti logai, pamatys ar aš atsijungiau ar ne Nebe freepost'inam, laukiam atsakymo iš @Flonder13 ar kažko kito.
  7. Nežinau vyrukai kaip spręsit šitą problemą dėl cheat'ų, bet bent jau aš tikrai nečytinu, tiesiog serveris bugina su kb tai manau čia ne mano bėdos. + va turiu įrodymus kaip jis bando kažką susukti su max'ais, jog alia jis nekels jei duos ,,girl" 5 max'us. Kiek esu girdėjas toks dalykas tikrai yra neleistinas.
  8. Sutinku, peržengiau ribą, bet manę tie tavo žodžiai labai stipriai paveikė. Ir dabar nežinau, ėjau išgerti vaistų nuo nerimo, nes aš ir tai daug patyčių sulaukiu mokykloj dėl antsvorio... Už tokios žodžius būtų tikrai molonu, jog adminai atsižvelgtų į šitą post.
  9. Tavo vardas žaidime: Kisenvagis Peikiamo asmens vardas žaidime: 666 Už ką peikiate šį administracijos narį: Šis administracijos narys manę įžeidinėja ir rodo blogą pavyzdį serverio žaidėjams. Būtų malonu, jog šis jaunas žaidėjas būtų įspėtas, nes tokie veiksmai manę psichologiškai veikia. Įrodymai:
  10. Jūsų vardas žaidime: Kisenvagis Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Planaspvp Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Nesu tikras, bet manau tokie dalykai kaip daiktų mėtymas ir ne mažu kiekiu yra draudžiamas. Reikėtų nubausti šitą neklaužadą. Įrodymai:
  11. Jūsų vardas žaidime: Kisenvagis Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: kitecat Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Apvogė manę ? Vaikinukas sakė parduos man Protection IV šarvus už 17000$, bet nusiunčiau pinigus ir pabėgo su mano pinigais. Būtų malonu atgauti tuos pinigus. Įrodymai:
  12. Jūsų vardas žaidime: Kisenvagis Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: amanda Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Sveiki, šitam žaidėjui netyčia nusiunčiau pinigus (1mln) ir tuo pačiu metu jis man dėjo /ignore Skaityčiau kaip ir pinigų vagimą. Būtų malonu jog pinigai būtų grąžinti man į mano acc. Įrodymai:
  13. Jūsų vardas žaidime: TiesiogAntras Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Muras Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Aura Įrodymai: bandicam 2020-05-06 21-51-42-195_Trim.mp4
  14. Jūsų vardas žaidime: TiesiogAntras Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: LordasLT Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Manau bando prasukti varkę su nelegaliom veiklom Įrodymai:
×