Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

112 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

W1ldMan

Narys
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

0 Neutralus

Apie W1ldMan

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Reso pav kriper, bet kiek žinau tai ne mane vieną čia apscamino jis
  2. Jūsų vardas žaidime: W1ldMan Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Nepramusinek, botas123 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: sutarėm, kad nupirksiu jo ferma už 1,4mln, pervedžiau puse pinigų ir pasiplovė, o resą persimetė ant kito acc. Norėčiau pinigėlius atgauti jei įmanoma ir kad jie banus gautų, nes labai užknisa tokie pizdukai. Įrodymai: http://prntscr.com/oa3yeu http://prntscr.com/oa3yo8
  3. Jūsų vardas žaidime: W1ldMan Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: 360 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: reikia uztusuoti ipa! Įrodymai:
  4. Jūsų vardas žaidime: W1ldMan Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: MoneyBankas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: sako ateik /res tp profite, hopperiai po 1k, paspaudziau ant sign nuime 500k, ar butu imanoma juos atgaut? Jis kazkaip ten su string'ais padares ar idk ir ne vien mane apscamino, dar pora ciuvu. Įrodymai:
×