Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

15 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

FenekM

Narys
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

0 Neutralus

Apie FenekM

  • Rankas
    Naujokas
  1. Atsiprašau bet man laikas akis pasitikrinti. Sumokėta. Trinkit
  2. Jūsų vardas žaidime: FenekMeister Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: ErCe Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Pirko Setą ir nesumokėjo, sc matosi net kaip paprašė kad sword išmesčiau nors jau buvau išmetes ir pats pripažino, kad gavo "ai jo". Pabėgo nesumokėjes. Įrodymai: viskas matosi šiuose sc.
  3. Panasu kad kitas zaidejo accountas yra SlimeBotYT galit matyt per ip, Už apgaules turėtu būt visi accountai blokuti (vistiek su altu apgavęs viska ką gauna susimeta į kita acc)
  4. Jūsų vardas žaidime: FenekMeister Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: SlimeBotPvp Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Parašė skelbimą, kas pirmas atsiteleportuos gaus prizą, norėjau patikrinti ar žmoniu nemausto. Aišku kaip ir įtariau, nusiteleportavus pasisveikino ir kol atrašinėjau nužudė Įrodymai: viskas matosi šiuose sdviejuose sc. Nuo sk elbimo, iki teleportacijos ir iki nužudymo.
×