Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

1 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 3

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

????????????

Narys
  • Pranešimai

    26
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    2

???????????? last won the day on Rugpjūtis 15 2020

???????????? had the most liked content!

REPUTACIJA

30 Naujokas

Apie ????????????

  • Rankas
    Naujokas
  • Gimtadienis 2002.05.09

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Privilegijos
    ♕Žaidėjas♕

Paskutiniai profilio lankytojai

588 profilio peržiūros
  1. Draudžiama rašyti už/prieš neargumentuojant nuomonės. Matau taisyklės ne visiems vienodos.✌
  2. Weird idėja. Kam administracijai kick'int, jeigu galima padaryti ANTI-AFK sistemėle, kuri tieisog žaidėjus perkels į AFK vietą. >___< Ir šiaip nenaudinga būtų serverio ekonomikos atžvilgiu. Nes serverio ekonomika yra sunki, o padarius anti-afk, tai tiesiog nebūtų žaidėjams iniciatyvos rinkti pinigus. Ir dabar tie žaidėjai negauna daug, kad ir palieka bot'us afk fermose.
  3. Tikrai ne, nuo sutrumpinto žodžio nepasikeis niekas. (Pirmiau reikia duoti pavyzdį, kodėl tai būtų geriau. O ne vien ''patogiau būtų tikrinti'', reikia svaresnių argumentų duoti.)
  4. Šiaip ''skundai'', ir ''nusiskundimai'' čia vienas ir tas pats. Tai neįsivaizduoju, kuom tai būtų geriau realiai sutrumpintas žodis, o naudos nėra. >_<
  5. Kiek pastebėjau, tai kaip dalba*obai bandot įkasti pastoviai administracijos nariams... Bet pastoviai nieko nepaeina, ir papeikimai atmesti. Siūlyčiau suaugti greičiau, ir nesi*isti prie administracijos. (Ir tuo labiau, dėl kažkokio 20min mute... ir jeigu jis būtų blogas. Gėda man būtų skųstis.)
  6. http://www.mediafire.com/file/vy2ejdgwiy09wek/Canvas_v128_Up.26.rar/file http://www.mediafire.com/file/o0ca3j0872qeh5o/FlowsHDRevival64x_1.7.2.rar/file
  7. Didelis prieš! Toks dalykas, skatintu visus žaidėjus naudoti palengvinančias programas, kiek PVP metu, tiek ir pasaulyje.
  8. Prieš rašant idėjas, manau reikėtų apgalvoti, visus už, ir visus prieš. Šiuo atvejų, tai labai nepagalvojai. Prieš atsinaujinant į kitą versija, atsimink reikia visų sistemų versijas atsinaujint į pasirinkta, ir nekalbu apie papildomų pinigų ant naujos versijos įskiepių. Kaip visi žino, šiame serveryje kažkaip įprasta naudoti palengvinančias programas. Taisyklėse parašytą negalima, bet žaidėjams tai nesvarbu. Serverį sudaro, dauguma žaidėjų su palengvinančiom programom. Mano manymų, jei į serverį įdiegtų ,,Anti-Cheat'', ir visus blokuotu, tai tiesiog serverį neliktų žaidėjų. Tai į kitą versija atsinaujinant, manau serveris labai stipriai rizikuotu. Ir tikrai manau niekas neatsinaujins, nes tai būtų labai kvaila. O dabar kiekvieną diena, skaičius laikosi, ties 70-120. O pakalbant apie pliusus, tai jų labai mažai. Tavo mintyje buvo, kad dėl naujesnių resursų, ir dėl čheat'erių. Realiai naujinti serverį dėl naujų resursų, ir dėl žmonių kad nenaudotų palengvinančias programas, tai būtų itin ne kokią idėja. Savininkas įdiegia ..Anti-Cheat'' sistemą, ir serverį nebebūtų tu čheat'erių. Bet manau jis pats suprantą, kad prarastu labai daug žaidėjų. Tad jei kas nors pamato čheat'erį, visada gali nufilmuoti, ir bus užblokuotas. Čia tik kelios bėdos, kodėl bloga idėja, o nekalbų apie kitus minusus.
  9. Prieš! - Vien tik dėl serverio ekonomikos. Kaip žinomą, galint skraidyti, žaibiškai įmanoma pasistatyti fermas, ir sulaužyt ekonomika. Tokių atveju, serveryje reikėtų vis dažniau padaryt wipe, kadangi visi sėdėtų su milijonais per kelias dienas. Čia tik vienas punktas, kodėl tai būtų blogai, o jų yra žymiai daugiau. Bet pagrindinė, dėl serverio ekonomikos. Nes šiuo metų serveryje, jį yra pakankamai nesunki.
  10. Filmuojantis video, reikia paspausti F3 mygtuką. Nebent esat su LabyMod'ų.
  11. Sveiki, galbūt dauguma iš jūsų žinos, kaip tai pasidaryti, bet naujokui manau pravers pamoką. Norite, kad visada būtų šviesų? Bet nežinote, kaip tai padaryti nepanaudojus palengvinančios programos? Tai niekur nepabėk! Eidamas į apačia, rasi nuosekliai paaiškinimą, kaip tai padaryti. Pirmas žingsnis! Spaudžiame klaviatūroje šiuos du mygtukus. Antras žingsnis! Jums atsivers štai toks dalykas. Įrašome štai tokį dalyką - %AppData%, ir spaudžiam ,,Enter''. Trečias žingsnis! Atvertame lange, pamatysime aplankalą su užrašų - ,, .Minecraft ''. Paspauskit ant aplankalo du kartus. Atvertam aplankale pamatysite šitokius aplankalus. Ketvirtas žingsnis! Susirandame aplankale failą, su užrašų - ,,Options'', ir atidarykite. Penktas žingsnis! Atidarytame faile, rasite šiuos užrašus. Jų bus daug daugiau, nei pateiktoje nuotraukoje. Šeštasis žingsnis! Susirandame tekstą, su užrašų - ,,gamma: 1:0''. Pakeičiame iš 1:0, į 1:00. Pakeitę gamma, išsaugokite failą, su ,,Save/Išsaugoti''. Jums beliko perkrauti minecraft, ir turite legalų neišsenkantį šviesos šaltinį. Tikiuosi kažkam pravers šį pamokėlė. ?Geros dienos!?
  12. Ko tu prakaituoji šitaip jez?? Žmogeli, pradėk skirti kur free post. Pirmą žinutė šitoje temoje, buvo ,,patarimas'', bet pirmokėliui sunku suvokti. Taip, man 8 metai, tu visiškai teisus, svarbu, kad tu ne ,,8-metis''. Ir siūlyčiau lietuvių pamokas pradėt lankyt. (Tau paliepus, man panorėjus.) If you understand what I meant.
  13. Pirmiau išsiaiškink ką reiškią free postai, tada ir varyk mane iš temų. O antrą, neprakaituok.
  14. Manau turėtum eiti savais keliais, nekomentavęs su netikusiais komentarais. Pradėk skirti, kur ,,free'' komentarai, o kur ,,patarimas''. Žinok tai du atskiri dalykai.
×