Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

2 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 3

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

VisualEima

Narys
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

5 Neutralus

Apie VisualEima

  • Rankas
    Naujokas
  • Gimtadienis 2006.07.16

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. ''kodel mama tave pagimde lohu?'' tai cia vps kitas reikalas...
  2. Nieko nesimato tam chate + as nevadinau dauztu as paklausiau ar dauztas nieko neatrase tai..
  3. Tavo vardas žaidime: Stringas Peikiamo asmens vardas žaidime: Passat Už ką peikiate šį administracijos narį: Ban reasonas ''a'' Niekaip nesuprantu uz ka ban ir 3 d bane sedziu prasyciau unban ir jam duoti ispejima. Įrodymai:
  4. Jūsų vardas žaidime: Boys Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: MrRence Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Kill aura Įrodymai:
  5. Nu atsiprasau tada :( kaip td tave vadint ?
  6. O jeigu as Isizeidziau kaip parase ''Patylek geriau'' ? :(
  7. Tavo vardas žaidime: Boys Peikiamo asmens vardas žaidime: Weedosas Už ką peikiate šį administracijos narį: Free mute. Dave ispejima uz nieka ? ir vel nieko neparase ir gavo mute buvo po 00:00 nei floodino nei izeidinejo nei keikes atrase i weedoso skelbimus Įrodymai: Kaip ir sakiau NEPALIKSIU NEI VIENO CMODO.
  8. Juk supranti paziek kokia mute tu man davei pavadinima paziek. dar paziurek kiek laiko davei Jei butum normalus CMod mutintum uz /skelbimas! ir 20 min
  9. Tavo vardas žaidime: Boys Peikiamo asmens vardas žaidime: Vanagas Už ką peikiate šį administracijos narį: Gavau mute uz ''Patylek Geriau'' zinau kad turejau gauti mute bet turejau gauti 20 min o ne 2 val + yra po 00:00 ir dar Kas cia per Mutes pavadinima ? turejo buti uz /skelbimas! Tikiosi ismesit tokius randomus ngl... Įrodymai: javaw 2020-07-14 23-42-05-542.mp4
  10. Vardas: Eimantas Pravardė: Eima Amžius: 14 Miestas: Brighton, Uk Muzikos stilius: Rap Kokie filmai jums patinka: Siaubo Mėgstamiausias maistas: Neturiu Ką veikiate laisvalaikiu: Žaidziu mc Ar turite augintinį (jei taip, aprašykite jį): Neturiu :( Gyvenimo tikslas: Dar pokolkas neturiu Nuotrauka (neprivaloma):
  11. kdl sitas buvo su labymodais ir atrase kad ner f3 ir atmete td ?:DDD
×