Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

B1ACKW7D0V

Narys
  • Pranešimai

    32
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

4 Neutralus

Apie B1ACKW7D0V

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. man tik taip atrodo ar ten puse bonkiu su atvirskciai priklijuotais lipdukais ?
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: B1ACKW7D0V Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui. . Detalus pasiūlymo aprašymas: Siulau leisti naudoti "/res set enderpearl f" , kadangi negalima naudotis kuriu subzone kiekvienoje rezidencijoje nes tikrai yra butina.
  3. Jūsų slapyvardis žaidime: B1ACKW7D0V Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui. . Detalus pasiūlymo aprašymas: Parasius komanda /res market list sell galima butu paspausti peles klavisu ant res pavadinimo, kad teleportuotu i ta res kaip yra /res list paspaudi su pele ir teleportuoja i res.
  4. Jūsų vardas žaidime: B1ACKW7D0V Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Knuff_ , _dark_ Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Nelegalios veiklos !!! Įrodymai:
  5. Jūsų vardas žaidime: B1ACKW7D0V Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: speedlol123 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Susitareme kad jis man statys smeli kaktus fermoje /tpr iosss 100x100, state buvo viskas tvarkoje, ateinu ziuriu nera hoperiu ir iron blokus griauna XD ten buvo pastatyta pirmamybe 4 aukstu beaconui "beacon nebuvau pastates " Dingo 20 hopper ir stack iron block Įrodymai: https://imgur.com/a/novfwsY
  6. Jūsų slapyvardis žaidime: B1ACKW7D0V Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui. . Detalus pasiūlymo aprašymas: /ah pastoviai reikia spaudineti gelyte viduryne kad atsinaujintu, siulau jeigu imanoma padaryti kad automatiskai atsinaujintu, nes kaskas imeta kaska gero tu paspaudi ir meta redstone bloka, kitas del ko tai butu idomiau, patraukliau ir aukcionas butu gyvas. Gal kaskas supras ir perfrazuos mano ideja In better way.
  7. baninti chatmod'a ir atimti pareigas. Taip negalima.
×