Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

47 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 105

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

YHoHY

Narys
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    2

Viskas, ką paskelbėYHoHY

  1. Tavo vardas žaidime: YesHacksBro Peikiamo asmens vardas žaidime: Wireless Priežastis: Mute be įspėjimo Įrodymai:
  2. Jūsų In-Game vardas: YesHacksBro Ar turite laiko dalyvauti šiame konkurse? Yessir
  3. Tavo vardas žaidime: YHoHY Giriamo asmens vardas žaidime: Bulvius Priežastis: Labai geras paslaugus žmogus, daugiau tokių. Myliu bučiuoju ❤️
  4. Jūsų In-Game nickname - Dymonaz Jūsų Discord - yessiras Ar turite paslaugą šiuo metu? - ne
  5. Anketa: Slapyvardis žaidime: YHoHY Ar tikrai dalyvausite?: taip
  6. Tavo vardas žaidime: YHoHY Peikiamo asmens vardas žaidime: M416gIrL Priežastis: Rasti cheattai patikros metu ( Man sako , kad aš turiu cheat pavadinimu impacts ir jis runnina db mano mc, sėdžiu ant salwyr modu, sako įmanoma gal kažkaip impactus į salwyr įisikelt ir užbanino. Prie nieko kito neprisikniso tik prie to. Įrodymai:
  7. Tu man gali paaiškinti kaip jis gali pas mane runninti, kai aš tau aiškiai rodžiau, kad esu ant modu pavadinimu salwyr. Ir tu man sakai nesiterlioju su tokiais ir dar sakai , kad aš į juos gal galiu įsikelti tuos impactus, tai kur proofai, kad aš juos įsikėles kažkokiais bl būdais?
  8. Jūsų vardas žaidime: YHoHY Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: rutkius, libukas , Westas_ , _Dark_SoUL_ , pumpit , Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Nesilaiko skelbimas taisyklių. Data: 10/29/2020 16:32~ Įrodymai:
×