Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

117 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

MilerisKNG

Narys
  • Pranešimai

    63
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Viskas, ką paskelbėMilerisKNG

  1. 1. Jei varau off, reiskia varau off, nes turiu kitu reikalu. 2. Darau as cia patikru normaliai ir nesiruosiu eit ant kiekvieno reporto. 3. Cheateriu bus visada ir visur, kiekvieno neistikrinsi, nes patikros ilgai uztrunka, todel prasau mielasis isigyjam filmavimo programele ir pradedam filmuot ') P.S papeikimas man labai juokingas atrodo, praskraidinai nuotaika ')
  2. https://gyazo.com/5d7dbf57791389de693ef590668595dc?token=914841eef4c304e789fea6cabc9ffeb7 https://gyazo.com/356c9da0467e2593f8515b27c2a61210 Jau aiskiau?
  3. Už įžeidimus per /msg nebaudžiama. Žaidėjas turi komandą /ignore, kurią gali panaudoti, jeigu tave įžeidinėja arba dėl kitos priežasties.
  4. Žmogus daro skelbimus už 250 slime pinigų. Čia yra darbas, nes jis dirba dėl tų 250 rašydamas skelbimus žmonių. O pinigų prašymas atrodo taip "Galit, kas padovanot 250 / duoti 250 ir t.t. Aš čia mutes nematau.
  5. Tavo vardas žaidime: MilerisKNGPeikiamo asmens vardas žaidime: DzygiusUž ką peikiate šį administracijos narį: Ždž, norėjau ateit asmeniškai patrikuti su adminu pasveikinti ir žiūriu ban lmao. Už kokių dar konfliktų kelimą banas, tokios net taisyklės nėra :DDDDD ir tingiu aš siektis tam dc, tu dėjai ban ne mode. Ir kad naktį ateinu kažkada i pvp arena su kokiais vaikais pabazarint iš nieko neveikimo tai jau konfliktų kelimas?:DDD Pats mode sakė, kad jam vpš neįdomu kas naktį vyksta, o tik dieną. Ir ne mano pisalas, kad ateinat patys į tą pvp arena. Įrodymai: https://gyazo.com/4874093dbd3a4b77cd4b8843e1fa5cf9
  6. Anketa: Tavo vardas žaidime: Peikiamo asmens vardas žaidime: Už ką peikiate šį administracijos narį: Įrodymai: Antra tema sukurei, ta pati rasau. Pildyk pagal anketa
  7. Anketa: Tavo vardas žaidime: Peikiamo asmens vardas žaidime: Už ką peikiate šį administracijos narį: Įrodymai: pildyk pagal anketa
  8. Pritariu tikrai. Mldc žmogus!
  9. Kitą kartą pasidaryk screenshot, kai rašai, kad su item gražinimais pvp bus, ir tas žmogus sutinka ir po mirties pasidaryk screenshotą, jei negražina arba parašo, kad negražins. Čia dėl seto niekas nieko nežiūrės. P.S reikia rašyti pagal anketą, todėl automatiškai atmestas nusiskundimas. Anketa yra tokia: Nusiskundimų anketos šablonas: Jūsų vardas žaidime: Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Data: Įrodymai:
  10. Jau dabar žaidėjų skaičius nuo 10 ryto iki geros 9 vakaro yra maxinis, o tu nori, kad dar daugiau verktų, kad neina į serverį įeit. Prieš
  11. Žaidėjas jau yra užblokuotas. Nekurk kitą kartą tų pačių temų.
  12. Sveik ir tau, tačiau pildom pagal ankėtą. Nusiskundimų anketos šablonas: Jūsų vardas žaidime: Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Data: Įrodymai:
  13. Geras eilėraštis, patiko!. p.s 00g mldc, padeda ir atsako visus klausimus. Vertas pagirimo.
  14. Nemanau, kad kam reikalingas medalis už aktyvumą, ar šiaip. Prieš
  15. Kadangi nepadarei f3 + tab pačiame video, kuriame filmavai hackerius, tai negaliu užbaninti.
  16. Nematau klaidų pas jį, nebuvo taip, kad perdu ar bet ką nors panašaus, matau neužbaigtą žodį, kurio visiškai kitokia reikšmė. Be to, kodėl tu išvis komentuoji? Juk ne tave mutinau. Yra didelė reikšmė tarp su klaidomis parašymo ir nedarašymo žodžio kurio visiškai kita reikšmė. Nes jei nemutinčiau už nedarašyma, visi abusintu šiuo dalyku. Gal išvis tada pakeiskime žodžius, pvž Perku i pk, parduodu į pd, kam vapše tą diskusiją daryt jei žinai, kad šudus rašai ir nieko iš to neišpeši pradinuk.
  17. Pirma, nematau įrodymų, kad mutinau aš. Antra, manau 00g pasakė jau tau, už ką yra mute.
  18. užmutinau už šią žinutę " " , nematau žodžio perka, supratau, kaip eilinį klausimą, " Kas čia per xp bottle ", Kai išmoksi rašyt pilnai žodį suprantamai, tada ir nemutinsiu. Nes dabar nematau tikslios reikšmės. Nebent man įrodysi, kad nuėjus prie žmogaus ir pasakius "Per agurką " ir jis supras, kad klausi ar perki agurką, tada priimu papeikimą.
  19. Šitas jau senai nusipelnęs pagyrimo, malacy bratan.
×