Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

4 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 4

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Zajec

Narys
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

3 Neutralus

1 Sekėjas

Apie Zajec

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Jūsų vardas žaidime: Zajec Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: danas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Ieškojau žmogaus kas pastatytu 50x50 platforma dirtu. danas sutiko dirbti aš jam daviau dirta ir jis išėjo iš reso paraše komanda /sell hand. Kiek matau jo rašymu jis neviena jau žmogu apscamines "Jau nepirmas grasina, bet neiviens irodimu netur" Data: 2020-12-02 Apie 11:00 Įrodymai:
  2. Tavo vardas žaidime: Zajec Peikiamo asmens vardas žaidime: YouTubeTryHardmc Už ką peikiate šį administracijos narį: Mutina už pasisveikinima Įrodymai:
  3. Tavo vardas žaidime: Zajec Peikiamo asmens vardas žaidime: si4h [ChatMod] Už ką peikiate šį administracijos narį: Free mute. Kiek žinau pasisveikinti galima. Įrodymai:
  4. Tavo vardas žaidime: Zajec Peikiamo asmens vardas žaidime: SPEC1ALXOREdd Už ką peikiate šį administracijos narį: Dėjo mano manymu free mute Įrodymai:
×