Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Hunteriokas

Narys
  • Pranešimai

    28
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

10 Naujokas

Apie Hunteriokas

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. @modelt a vis da miške, kad neįdėjai? Kaip ir @tiger minėjo tema sena, bet pasiūlymas vis dar išlikes geras.
  2. Jūsų vardas žaidime: Hunteriokas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Sexy_Panike, si4h( dėl jo neesu tikras, bet kaip matysit vidose nenusimušinėja jis tai still manau, kad kb.) Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Čheatinimas. Data: 2020-11-20(Šiandiena.) Įrodymai: Spauskite čia. Btw norėčiau paklaust gal kas žinot kodėl in game kai nefilmuoji rodo 100-150fps. Pradedant filmuot fps dropina iki 40 ir taip žaidi tol kol filmuoji. Padėjusiems atsilyginsiu.
  3. Jūsų vardas žaidime: Hunteriokas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: rokas_lopas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: /skelbimas taisyklių nesilaikymas. Data: 2020-11-20 (Šiandiena). Įrodymai: Spauskite čia.
  4. Jūsų vardas žaidime: Hunteriokas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: junaras Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Youtube kanalo reklamavimas neturint statuso. Data: 2020-11-20 šiandien. Įrodymai: Spauskite čia.
  5. Btw pridedu, kad ne vien už žaidimo pinigus pildytum balansą. Galėtumet ir patys sau nepirkdami tos valiutos /pardavimai tik priedas.
  6. Jūsų slapyvardis žaidime: Hunteriokas Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Mažiau nelegalios veiklos tarp jų ir scamų. Detalus pasiūlymo aprašymas: Siūlau įdėti kažkokia komanda kaip /pardavimai ar /pirkti, taigi įdėja yra paprasta. Kaip ir minėjau siūlau įdėti /pardavimai komandą kuri atliktu tokia funkciją kaip - galėtum įdėti į pardavimus žaidimo pinigus už real life pinigus. Tarkim įdedu į /pardavimai 500k už 2e į mcslime paslaugos balansa. Taip sumažėtu scam'ų ir nelegalios veiklos.
  7. Jūsų vardas žaidime: Hunteriokas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Zero Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: /skelbimas taisyklių nesilaikymas žaidėjo įžeidinėjimai manau po tokių skelbimo jis turėtu nebeturėt komandos ! :). Data: 2020-11-19 (Šiandiena). Įrodymai: Spauskite čia.
  8. Jūsų vardas žaidime: Hunteriokas. Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: ShawMax, Fu_Ble. Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: /skelbimas taisyklių nesilaikymas bereikšmiai skelbimai. Data: 2020-11-19(šiandiena). Įrodymai: Spauskite čia.
  9. Jūsų vardas žaidime: Hunteriokas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Zero Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: /skelbimas taisyklių nesilaikymas Data: 2020-11-19 (Šiandiena). Įrodymai: Spauskite čia.
  10. Jūsų vardas žaidime: Hunteriokas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Big Brane, PvPAims Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: /skelbimas taisyklių nesilaikymas. Data: 2020-11-19 (šiandiena). Įrodymai: Spauskite čia .
  11. Prieš - tik dar daugiau pinigų turtuoliam.
×