Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

71 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 105

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Aidas3

Narys
  • Pranešimai

    2
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

1 Neutralus

Apie Aidas3

  • Rankas
    Naujokas
  1. Anketa: Jūsų slapyvardis žaidime: Aidas3 Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui. Kuo šį idėja bus naudinga: Nu tiesiog daug kas mėgsta eit pvp su čheat, bet ateina admin ir banina, o mes visi einam su cheatais, nebūna išskirtinių nebent vienas kitas.Kitose vietose naudojat cheat, tokiose kaip kasinėjantis ar kur - tebūnie blokuoja, bet pvp mes visi vienodi ir einam su hack. Tai jums yra beprasmis blokavimas, nebent bandot iš to pasipelnyt. Detalus pasiūlymo aprašymas: Tiesiog padaryt taip, kad nebanintų už hackus einant pvp, juk mes niekam nekenkiam, nes visi eina su hackais, serveriui taip pat nieko nekenkiam tai kas per nesąmonė banint.
  2. Atsiblokavimo anketa: Vardas žaidime: Aidas3 Jus užblokavo: Nikita Priežastis: Cheat naudojimas Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes paklausė pas Biordenzo kam šaunam užblokavimą, Biordenzo parašė Aidas3 ir va aš jau bane. Įrodymai (Privaloma):https://imgur.com/a/pJAeUh8
×