Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

99 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

cepajev

Narys
  • Pranešimai

    2
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

1 Neutralus

Apie cepajev

  • Rankas
    Naujokas
  1. Tai jei jau admin pries tai daugiau nuomoniu man rodos nebereikia. Aciu visiems perskaiciusiems. Serve nesu afk sedejas pingus dariaus budamas aktyvus is enchant item, darbu, pot shop ir pns. Serveryje tikrai yra ka veikt ir turint pinigu.
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: cepajev Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Įdėti melon hopper panašiai kaip cac hopper ir kiti panašūs hopperiai. Detalus pasiūlymo aprašymas: Pasiūlymas yra skirtas palengvinti melionų farminima. Prieš sakydami kad bus per op ir taip jau galima matyti jog serveryje dominuoja spider , kaktusų fermos kurias žaidėjai pasistatę praleidžia jose afk keleta valandų užkraudami kelių dešimčių aukštų kak fermas arba stovėdami šalia 180 spawner'ių. Dizainas kurį parodysiu kaip pavyzdį lag nekelia (bandyta ant singleplayer 400+ kopiju) nes jame nėra nieko sudėtingo apart kelių redstone wire ir redstone repeater'io, taip pat nėra jokių laikrodžių ar kažko panašaus, melionas užauga užbaigia circuit ir yra sudaužomas stūmoklio. Argumentuokite už ar prieš.
×