Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

3 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

OneThree

Narys
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    3

OneThree last won the day on Balandis 23 2023

OneThree had the most liked content!

REPUTACIJA

15 Naujokas

Apie OneThree

  • Rankas
    Naujokas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Interesai
    Moterys
  • Privilegijos
    Baltoodžio
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    šaltas utenos šviesus

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Tavo vardas žaidime: kqus Peikiamo asmens vardas žaidime: Dumtraukis Priežastis: Buvo atliktas "reportažas" asmeniui vardu Dumtraukis. Šio paklausęs nuomonės apie serveri, bei jo užimamas pareigas, asmuo teigė, kad jam yra viskas gerai. Tačiau paklausus ką dar veikia be sedėjimo /warp pvp atvyko Dumtraukio kolega vardu "JkImGood". Paklausus ko gi jis nori, Chat-Mod'as teigė jog asmuo trappina ir kiek Dumtraukis dar bus užimtas manęs. Dumtraukis nieko nesakęs pabėgo iš reportažo. Tokius veiksmus atlikęs šis asmuo neatliko savo pareigų padėti serverio žmonėms. Tokius veiksmus atliekant Dumtraukis išsikelia save virš visko ir jaučiasi nepaliečiamas. Įrodymai
  2. Mano manymu tai yra nuostabiausias pagyrymas kury esu mates 😍 labai saunuolis
  3. Prieš., visada gali isijungti obs ir ikelti i https://mcslime.lt/index.php?/forum/30-nusiskundimai/
  4. Tavo vardas žaidime: kqusGiriamo asmens vardas žaidime: @VelniasUž ką giriate: Šis administracijos narys yra vienas iš man geriausiai matytų chatmoderatorių. Labai yra aktyvus, draugiškas, bei malonu su juo bendrauti. Dažnai padeda su serverio problemomis kai nėra pagalbos narių. Mano manymu jam tikrai priklauso aukštesnės pareigos, nes tikrai yra vertas jų.
  5. Vardas žaidime: kqusKokią klaidą radote: Kai paeimu slab'us (kaip suprantu betkuriuos) ir padarai kaip block'a, bandai išgriauti, bet atgauni tik 1 slab'a. P.s nežinau ar tai reikalinga info, bet mano Pickaxe turėjo šiuos enchant'us : Efficiency V(5), mending, silk touch, unbreaking III (3) ir telepathy 1.Apibūdinkite klaidą, kaip ją galima pakartoti: Viskas yra paaiskinta video apačioje. Jeigu įmanoma ir/ar turi, pateik nuotrauką/video: https://streamable.com/p53szh EDIT: šis bug'as veikia tik su silk touch enchant'u, nes pabandęs su fortune III (3) viskas sugrįžta kaip ir buvo.
  6. Tavo vardas žaidime: kqusGiriamo asmens vardas žaidime: WirelessUž ką giriate: Jis greitai atrašo kai rašau /helpop arba tiesiai į /msg padėjo susitvarkyti res'a ir paaiškino kaip viskas veikia. Labai aktyvus žmogus ir tikrai mano manymu nusipelno aukštesnių pareigų. Linkiu jam didžiausios sekmės.
  7. Nei reikia nei ka imi dirt'a ir statai laimingas
  8. Aš ta pilnai suprantu, bet nuteleportuoja nevisada kur nori, o su šiuo timer'iu gali susirasti tobualią vietą.
  9. Jūsų slapyvardis žaidime: kqusKam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): ServeriuiKuo šį idėja bus naudinga: NaujokamsDetalus pasiūlymo aprašymas: Mano pasiulymas kad atėjus į serverį naujam žmogui, už spawn ribų prasidėtų ''immortality'' laikas, tai pvz. žaidejai negalės tavęs žudyti 30min ir apskritai negalėtum take'int damage. Žinau, kad būna tokių situacijų, kad kaip ateina naujas žmogus visiškai nežaides minicraft, pasiema /kit eilinis išeina už spawn ribų ir kas nors ji suseka ir nužudo, ir išeina supykęs. Manau tikrai leistų žaidėjams susirasti res'us, rasti truputį material'ų. Laikas galėtų nebūtinai būti 30min gali būti ir mažiau tiesiog pateikiau kaip pavyzdį. Ačiū, kad skaitėte ir parašykite ar ši idėja jums būtų i naudą.
×