Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

135 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 135

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

LukeHH

Narys
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

LukeHH last won the day on Balandis 6 2023

LukeHH had the most liked content!

REPUTACIJA

2 Neutralus

Apie LukeHH

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Jūsų slapyvardis žaidime: LukeHH Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Pakeis Diamond sword Detalus pasiūlymo aprašymas: Iš Gold ir Silver skrynių Diamond Sword yra toks pats, be jokių pagerinimų/pakeitimų. Galbūt tai serverio klaida, nes Axe ir Pickaxe skiriasi tarp Gold ir Silver skrynių. (Būtų dar geriau jei Swords, Pickaxe ir Axe nebeliktu tokiuose skryniuose 🙂)
  2. Jūsų vardas žaidime: LukeHH Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Turbūt savininkas :DD Priežastis: Gold skrynios Diamon Sword yra toks pat kaip ir Silver, jokio pagerinimo. Kai tuo tarpu iš Gold ir Silver skrynių Axe ir Pickaxe skiriasi. Data: 2023-04-08 Įrodymai:
  3. Jūsų slapyvardis žaidime: LukeHH Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Išvalys /resmarket rezidencijas kurias neparduoda jau kurį laiką, dėl nesamoningų kainų ir tuščių rezidencijų. Detalus pasiūlymo aprašymas: /resmarket padaryti taip kaip /ah, per kurį laiką nepardavus rezidencijos rezidencija išimama iš /resmarket. Galjojimo laikas galėtu būti apie 7dienos (arba mažiau). Kai kurie ideda rezidencija už 40k tačiau rezidencija tuščia.
  4. Jūsų vardas žaidime: LukeHH Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: tom321 Priežastis: Mute už skelbimą gavau, taisykles skelbimo kaip ir nepažeidžiau, o jei taip tai kodėl? Data: 2023-04-02 Įrodymai:
  5. Reiketu siuksline padaryti /warp pvp, nes labai primeto i arena visokiu nesamoniu!
  6. Vardas žaidime: LukeHHJus užblokavo: QjisPriežastis: Organiuku statymasKodėl turėtum būti atblokuotas:Kiti uz čytus gauna bana 7d, o as kad kažka netaip pastaciau is zemiu jau yra 5d banas. Biski nelogiska, bet pazadu daugiau to nebedarysiu ?Įrodymai (Privaloma): Nu Kitakar nedarysiu ?
  7. Jūsų vardas žaidime: LukeHH Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Niblochas155336 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Įžeidineja žaidejus kai nera adminu. Data: 2020-12-25 Įrodymai:
  8. Niblochas155336 įžeidineja visus kai nera adminu. Tiek ižeidineja mane, tiek kitus.
×