Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

53 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 86

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Ninjaa

Narys
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Ninjaa last won the day on Gruodis 13 2022

Ninjaa had the most liked content!

REPUTACIJA

6 Neutralus

Apie Ninjaa

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. ANKETA: Jūsų slapyvardis žaidime: Ninjaa Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Galėsi matyti "tabliste" ar žaidėjas žaidžia ar jis yra "AFK" režime (Geresnė komunikacija) Detalus pasiūlymo aprašymas: Kai žaidėjas nieko nedaro apie 10 min. (neliečia klaviatūros, pelytės t. t.), prie žaidėjo "tablisto" vardo būs pridėtas ženklelis (Pvz: "X" ar kažkas kito, tai yra jūsų pasirinkimas) kuris parodo, kad žaidėjas yra "AFK", nusiimtu kai jis vėl pradėtų žaisti (Judėti ir kt.). Tai tikrai padėtu daug kam. Manau, kad tokia mintis padėtų surasti kas nėra "AFK" jeigu pasižiūrėtum į "tablist" ir rastum žaidėjo kokio tau reikia (pvz: reikia žmogaus kas gali daryti fix, skelbimus ir kt., tai tikrai padėtu serveryje geriau susirašyneti su kitais žaidėjais. Tai nepakenktu "/playtime", neišmestu iš serverio ir t. t.
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: Ninjaa Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Žaidėjai galės prisirinkti greičiau ir daugiau medienos, kad nereiktu pirkti iš /shop kiekvieną kartą. Detalus pasiūlymo aprašymas: Nugriovus stiebo apačia, medis pilnai išsigriaus, bet neveiks ant džiunglių didelių medžių, nes tada bus per daug gerai ir gauti pinigų būtų per daug, knyga kainuotu apie 10,000 XP /shop Ačiū už dėmesį!
  3. Būtų galima nebent ant pagrindinio accounto, kad veiktu, o ne per 2+ accountus, nesakau, kad būtinai kas 24 valandas, gali ir aiškus būti kas kokias kelias dienas, nebūtinai kas vieną.
  4. ūsų slapyvardis žaidime: Ninjaa Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Žaidejai galės gauti raktą kas kažkiek laiko, per /playtime. Detalus pasiūlymo aprašymas: Žaidėjai, kas (Pvz:) 1 dieną galės gauti playtime raktą, prizai būtų gan geri, gan blogi ir tai paskatintų žaidėjus daugiau žaisti ir manau, kad prizai ir turėtų labai mažą galimybė gauti kokią paslaugą, nes paprasti rankų raktai neturi galimybės gauti, aiškus gali gauti tuos raktus per kas 196 valandas, bet nebūtinai reikia būti serveryje, o playtime raktus galėsite gauti kas 24 valandas ir galėsite gauti visalaiką kas tiek laiko, o ne 1 kartui. Ačiū už dėmėsį.
  5. Ačių už apsilankima Strongai, buvo tikrai smagu, bet kai kurie daužesi, bet vistiek gavosi kažkas. Įvyko /tpr cpvp ?
  6. Jūsų vardas žaidime: Ninjaa Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: MeMaxi Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: daviau savo pika , nes turejo pas mane griaut duobe mano fermoj 50x50 , nes pasamdziau ji dirbt , bet tada su piku atsijunge ir sako jog neturi Data: 2020-12-29 Įrodymai: 1 fotke matosi mano piko enchantai ir jo nickas , o antroje fotkeje matosi kad dariau katik pirmaji sc ir ismetu jam savo pika https://imgur.com/94OtPXp https://imgur.com/XMyj3vy
×