Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

7 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

spirxl

Narys
  • Pranešimai

    28
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

8 Neutralus

Apie spirxl

  • Rankas
    Naujokas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    Žaist/Mokytis

Paskutiniai profilio lankytojai

2.580 profilio peržiūros
  1. Kas dar gerai, kad iš karto virš jo rodo kokį daigtą parduoda/superka
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: xCoco Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Patogesnė žaidėjam parduoti daigtus/pirkti Detalus pasiūlymo aprašymas: Taigi, manau reiktu ta /ecs shop'o įskiepį įdėti ir į survival serverį. Nes man pavyždžiui jis daug patogesnis, nes nereikia per naujo nukirsti sign'o ir rašyt per naujo. O kur gali iš karto pasidaryt, kad galėtum tik parduoti, bet negalėtu pirkti. Manau tikrai patogesnė bus ne tik man.
  3. Vienas žmogus paskelbė 2 skelbimus, poto kitas žmogus paskelbė, poto dar kitas... Ir kodėl turėtu gaut mute? O tu 2 iš karto paskelbei, bei be kito žmogaus įsiterpimo dar paskelbiai skelbimų.
  4. Turbūt gavai, nes paskelbęs 1/2 skelbimus neįsiterpė kitas žaidėjas. Kai įstirerpia, tik tada gali skelbti vėl
  5. Aš turiu omenį, kad su tais dalykais rankup'ą keltusi, o ne pinigus Btw: Nemanau, kad kažkas /quests vygdo 😕 Nu vygdo, bet ne daugelis
  6. Jūsų slapyvardis žaidime: xCoco Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Pačiem žmonėm. Detalus pasiūlymo aprašymas: Manau reiktu rang'ų kėlima padaryti pagal darbą. Ką turiu omenį? Kad pvz: Norint pasikelti rang'ą tau reiktu iškasti 20 Spruce medienos, Nuplaukti 2 kilometrus, nubėgti 10 metrų. Čia tik pavyzdžiai, o pinigus galėtu leisti ant daigtų. Rank'upai kiekvieną kartą vis sunkėtu, sugauti 180 įvairių žuvų ir panašiai. Manau publikai būtų įdomiau keltis.
  7. Dėl platinum tai čia pati lava yra pasibuginusi...
  8. Poryt į šhule, hehhee

×