Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

54 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 105

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

JASONs

Narys
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

JASONs last won the day on Birželis 1 2021

JASONs had the most liked content!

REPUTACIJA

19 Naujokas

Apie JASONs

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Kaip tai nėra tolko patikros daryt? Ir nesuprantu kas tau čia matosi? Jei bana gavau ant maino nesenai reiškia kad ir ant alto cheatinu?
  2. Kai kitas žaidėjas yra geresnis už kita jis yra čyteris? Tu būtum mates kad jisai apie 20sekundžių į mane nepataikė nei hito. Ir viskas matos kad į jį visi hitai ejo 🙂. Įrodymai konkrečiai žemiau lygio.
  3. Kas čia per įrodymai? Už tai kad "combinau" gavau bana? (Trūksta įrodymu)
  4. Jūsų vardas žaidime: JASONsAFK Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Kefyras Priežastis: už "cheats" 😄 Data: 2022/04/22 Įrodymai:
  5. Jūsų slapyvardis žaidime: JASONs Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Atsiras kaikuriems žaidėjams proga eiti PvP. Nes dėl didelio (Faction memberiu/ally) skaičiaus kaikuriems žaidėjams yra neįmanoma eiti normaliai PvP dėl kitų Factionu kuriuose yra dešimtis memberių ir dar tiekpat (Ally) Detalus pasiūlymo aprašymas: Mintis kilo kai pamačiau daug naujų žaidėjų be jokio (Factiono) Kuriuos tiesiai šviesiai triuškina Factionai su dešimtimis memberių ir ally.
  6. Siūlau panaikinti opu cooldowna dėl naujo turtle atnaujinimo ?
×