Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

63 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 105

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

juodaodis

Narys
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

6 Neutralus

Apie juodaodis

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Jūsų slapyvardis žaidime: Anubis Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): serveriui. Kuo šį idėja bus naudinga: Įdėja būtų didinti serverio hostingo žmonių skaičių bent iki 190. 🙂 Detalus pasiūlymo aprašymas: Sunku kartas nuo karto prisijungti,bei reikia laukt nemaža laiką
  2. Vardas žaidime: juodaodisJus užblokavo: StrongasPriežastis: - zmogaus rese miss clickinta aura ir palikta afk ( spawn karvems) Kodėl turėtum būti atblokuotas: account buvo paliktas afk. su missclicked aura ( cheat buvo naudojami konkursui ,nes reikia fly aprodyt nama ir etc.. taip , kad neismanes kaip tuos "cheat"naudoti missclickinau ta "aura" ir taip gavau ban. for no reason Įrodymai (Privaloma): Strongas mate jis zino . pats turi atsakyt uz savo nesamones. paprase patikros ,kai gryzau ,o juos turejau stovedamas afk . ir uzdirbdamas pinigus uz afk Norėdamas gauti unbaną rašyk temoje "Atsiblokavimas" Tema rakinama.
  3. Name: juodaodis nusiskundimas - Strongas, free ban . Sedziu afk rese kuriame uz afk gaunu atlygi ir turejau "Cheat" programa ,bei jos neissijunges , ir isijunges palengvinanti zaidimo daikta "KillAura" ji buvo ijungta missClicku. Niekur ji nebuvo naudota niekada. Turbut bus klausimas kodel is vis as juos turejau? Tai atsakymas,kad tureciau lengvesni judejima BLIND + Flight apsiziuret nama , rec padaryt ir t.t.. manau suprasit ,taip ,kad "cheat" naudojimas nebuvo ne teisingas. ir as tureciau but atbanintas.
×