Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

62 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 80

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Amarietis

Narys
  • Pranešimai

    44
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Viskas, ką paskelbėAmarietis

  1. https://mcslime.lt/topic/11018-cheat/?tab=comments#comment-47456
  2. Sounds good for me. Aš už 100%. 😄
  3. PVP turnyras baigėsi. 1 vieta - @Zakimuro (Zakimuro) 2 vieta - @8justis8 (8justis8) 3 vieta - @? (Pinkius12345)
  4. Vardas žaidime: Amarietis. Konkurso aprašymas: PVP turnyras. Konkurso data: 2022/08/03. 20:00. Vieta: /tpr event. Prizai: 1 vieta - 1.5m, 2 vieta - 1m, 3 vieta - 500k. Ar reikalinga išankstinė registracija: Taip, norint dalyvauti PVP turnyte, parašykite savo slapyvardi. P.S. Į pvp turnyrą atsinešti daiktus yra draudžiama! Daiktai bus duodami kiekvienam dalyvaujančiui, kitu atveju būsite DISKVALIFIKUOTI!
  5. Manau, dėl apgavyščių gali apsidrausti pažiūrėjas žaidėjo reputaciją - /rep ? (nick'as), jei nežinai kas tai yra, neišsiplėsiu ir pasakysiu trumpai, kuo daugiau reputacijos turi žaidėjas, tuo mažiau šansų, kad žaidėjas bandys tave apgauti, tai dažniausiai reiškia, kad neapgaus. Kitavertus egzistuoja mending (susitaisymas) enchant'as, tad problemos nematau.
  6. Tavo vardas žaidime: iFuxasGiriamo asmens vardas žaidime: @Patrik @Justas27 @Wireless @Kiwixos @Velnias @KefyrasUž ką giriate: Visi paminėti Administracijos nariai yra puikūs! Visą laiką padeda išspręsti problemas, atsako į iškilusius klausimus, bei spręndžia problemas. Labai greitai reaguoja į žinutes, kas be ko, labai daug ir puikiai gaudo čyterius pastoviai chat'e matau, kad gauna banus už čytus, na bet čia jų pareiga, bet tikrai manau būtina tai paminėti. Čia gal ir nėra labai svarbu bet, dariau parkour eventą, ir net neprašęs jų pagalbos, sulaukiau jos, nei sakiniu neužsiminiau, kad reiktų prižiūrėti ar žaidėjai nesidaro /sethome ir pnš. Bet jie visi atėjo ir stebėjo residenciją, dar kartą didelis Ačiū! Tikrai didelis respectas šiems Administracijos nariams, už puikiai atliekamą pareigą, jie niekada neskleidžia negatyvo, visada 101% pozityvas, bei labai malonūs chat'uose. Ačiū jiems už visą suteiktą pagalbą man, bei visiems kitiems serverio žaidėjams. Visiems linkiu įvygdyti savo užsibrėžtus tikslus gyvenime, ir tesaugo jus Dievas! Peace! Best regards, iFuxas.
  7. Vardas žaidime: iFuxas. Konkurso aprašymas: Parkour event'e reikės šokinėti ir pasiekti tam tikrą tašką (paskutinę platformą). Parkour'as tikrai labai sunkus, skirtas tikriem parkour profams. Parkour'e bus 3 lygiai tai, - paprastas, tvorų, laiptų. (Dar kartą dėkoju @Jumbo ir @Velnias, jog prisidėjo prie event'o prizų.) Parkour'o taisyklės: 1. Nenaudoti fly komandos. 2. Nesidaryti /sethome. 3. Nesiteleportuoti pas kitą žaidėją, kuris yra daugiau perėjąs parkour'o. 4. Nesinaudoti parkour'ą palengvinančiais daiktais, tokiais kaip - ender pearl etc. 5. Specialiai netrugdyti kitiems žaidėjams. Tie kurie nesilaikys, parkour'o taisyklių, bus diskvalifikuoti - (move f) Konkurso data: 2021/06/07. 20:00. Vieta: /res tp FallenStar (/tpr FallenStar) Prizai: 1 vieta - 400k / 2 vieta - 300k / 3 vieta - 200k / 4 vieta - 100k / Ar reikalinga išankstinė registracija: Nea, nereikalinga. Tiesiog ateikite į FallenStar residenciją, event'o metu.
  8. Vardas žaidime: iFuxas. Konkurso aprašymas: Taigi, darau gražiausio namo konkursą, namas gali būti labai didelis, ar mažas, dydis nesvarbus bet pasistenkite įtilpti į 50x50 plotą. Namas gali būti betkokio stiliaus (medieval, modern etc.) o visą kitą, jau paliksiu jūsų vaizduotei. Konkurso data: Laimėtojus rinksiu 2021/05/30. 21:00 (9 valandą vakaro). Vieta: Vieta gali būti betkur, jūsų rezidencijoje, ar kur tik jūs sugalvosite jį pastatyti. Prizai: 1 vietos prizas - 100k. 2 vietos prizas 50k. 3 vietos prizas 30k. Ar reikalinga išankstinė registracija: Parašykite savo namo lokaciją, pvz: /tpr xud.
  9. Blemba pamiršau į tą listą įrašyti @Mob . Rašau čia.
×