Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

103 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 103

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

TomasCold

Narys
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

8 Neutralus

Apie TomasCold

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.284 profilio peržiūros
  1. Sveikas, Marinuotai! Tikrai malonu ir smagu išgirsti tokius žodžius iš kitų žaidėjų ❤️ Dėkui labai 🤜🤛 Pagarbiai, ChatMod TomasCold
  2. Sveikas! Malonu, jog parašei Nusiskundimą, bet kitą kartą rašyk į Papeikimų skiltį. Dėl pačio mute: rk123, vakulis bei Tu (kakutis) rašei skelbimą/global, jog žmogus ieško kas stovi /afk. Žinutės buvo vienodos vienodos, todėl gavai bausmę. Įrodymus apačioje pateiksiu.
  3. Sveikas. 1) Taip, dėl to sutinku, bet taisyklėse nėra parašyta tokio dalyko, jog kitas žaidėjas turi įsiterpti į chat'ą prieš skelbiant kitą skelbimą, todėl ir yra 30 sekundžių laikmatis, kuris neleidžia spam'inti. 2) Kitas dalykas. O jei žmonės kiti chat'ina per /msg ar per paprastą chat'ą su kitais žaidėjais, jiems tokiu atvėju nusislenka senesnės žinutės į viršų, kurių po to negalima atsekti. (Kiekvienam matomas pokalbių laukas (chat'as) yra skirtingas) 3) Tikrai galima būtų rasti pačių serverio komandos narių, kurie skelbia skelbimus (tuos pačius skelbimus) be perstojimo, nors jų pačių chat'o atžvilgiu kiti žaidėjai nerašo.. Kol kas manau tiek.. Pagarbiai, TomasCold
  4. Anketa: Tavo vardas žaidime: TomasCold Peikiamo asmens vardas žaidime: @Velnias Už ką peikiate šį administracijos narį: Skelbinėjau skelbimus, jog pardavinėju daiktus /ah. Skelbimai buvo skelbti kas 30s ir po vieną skelbimą per tas 30s (galite pamatyti LOG'uose). Skelbimas kurį skelbiau yra laikomas kaip skelbimu. Pasižiūrėjau pačių skelbimų taisykles ir nebuvo paminėta, jog negalima skelbti, kad pardavinėji kažką /ah. Pačių skelbimų taisykles galėsite pamatyti apačioje.. Įrodymai:
×