Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

130 iš 133 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 133

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Kapeika

Narys
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    2

Kapeika last won the day on Balandis 26 2023

Kapeika had the most liked content!

REPUTACIJA

22 Naujokas

1 Sekėjas

Apie Kapeika

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

2.329 profilio peržiūros
  1. Mldc, šeip man irgi pagyrimo reiktu
  2. Nusimato pompastika wipe, tobulėjat dienom hebra malačiai! 👏
  3. Sveikas, ne tau mane mandagumo visu pirma mokyt. Kitas dalykas neatsijungęs buvau, gavau instant ban'ą, galite peržvelgti logus, Be jokių duotu ziniu pareitas banas. Trečias dalykas iš kur žinai kaip aš galiu clickint, pele? yra visokių methodu su kuriais gali išvysti tokius cps ir be palengvinančiu programu. Išmok pradėt daryt patikras, ir tikrint kaip tai padaryti, jei pats neisivaizduoji. Labai mažai įrodymu pateiktu būtent iš tavo pusės.
  4. ANKETA: Vardas žaidime: Grupas Jus užblokavo: Sagguaro Priežastis: Cheats Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes necheatinau? jokios nebuvo suteiktos patikros, ypatingai iš jo pusės, kai mano tinklas ne lietuvos. Numažinkit jo ranga pls Užblokavimo nuotrauka (Privaloma): https://imgur.com/a/fywNYaq
  5. !!! Registracija bus dabar nereikalinga, nes daug kas nesuranda ;/
  6. Anketą kurie nori patekti į dalyvius: 1. Jusu serverio nick 2. Nuomone trumpa apie si rengini (Nebutina)
  7. Anketa: Vardas žaidime: Kapeika Konkurso aprašymas: Žaidėjai turės pareiti parkour, ir kurie pirmieji 3 pareis gaus tam tikrus prizus. Konkurso data: 2021/27/9 19:00 Vieta: /res tp parkour Prizai: 1 vieta: 125k 2 vieta: 85k 3 vieta: 50k. Ar reikalinga išankstinė registracija: Taip.
  8. Vardas žaidime: Kapeika Konkurso aprašymas: Pvž.. As parasau atspekite žodį K*L**B*S Kas atspeja gauna tam tikra priza. Konkurso data: 9/25 Vieta: Serveryje, skelbime. Prizai: Prizai bus iteikti iskirtiniai. Ar reikalinga išankstinė registracija: Nebus.
×