Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

55 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

ErnestasJ

Narys
  • Pranešimai

    31
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

ErnestasJ last won the day on Kovas 11 2022

ErnestasJ had the most liked content!

REPUTACIJA

12 Naujokas

1 Sekėjas

Apie ErnestasJ

  • Rankas
    Naujokas
  • Gimtadienis 2007.08.29

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Privilegijos
    Greitu metu adminas
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    Valgyti, tikrai ne sportuoti.

Paskutiniai profilio lankytojai

1.507 profilio peržiūros
  1. Tai karoçia, matai čeata banink lauk, patikru nebera, çata isjunkit, mutint nebereiks
  2. Pritariu, su laiku, tiek ir nuotraukas reikės siuntinėti?, Selfio gal reikia, kad aš prie kompo. Tuoj privačios erdvės neliks, ko jau ir taip neturim, ne *pakalbos*, o *mentai*, nerandat nieko tai viskas, išeinat.
  3. Klausykit kol žmogus įdėju turi, jums padėt bando... Nes serveris jau nelabai "survival"
  4. Dėl daigtų surinkimo pritariu įdėja gera. Ir taip nervuoja, duok dalį, duok dalį tegul eina ir kas pirmas pasiims tas gaus. Pvp apsauga , kad būtu warp pvp. Nes dabar pvp debiliškas. Tikėkimes išklausys mūsų administracija.
  5. Jūsų vardas žaidime: anubus26 Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Zuikisss Priežastis: Cheat, matosi killaura, reachas Data: 2022/4/17 Įrodymai: https://streamable.com/jhdw8k ir įrodymai su f3-tab, nes pirma karta nepastebejau, kad nepaspaudziau: https://streamable.com/gb8wl7
  6. Prieš, /skelbimas galima naudoti nuo seržanto, ir taip yra palengvinta, ir chat būtu pilnas nesamonių.
  7. 1. Erniszz 2. M416gIrL
  8. Sveika prisijungus prie slime, Simona
  9. Taip nebus, mending knyga gali nusipirkti uz serverio valiuta /warp enchant
  10. 50/50 bet kaip daug kas sakė, survival ir tai palengvintas. Ženklų shop nuo senų laikų buvo, ir manau nieks nepakeis. Bet, pritariu, kad būtu lengviau ir patogiau,lengviau nusipirkti 20/60/inv daigtų, būtu mažiau apgavyščių su spawneriais ir užburtais daigtais, nes nevisi žino daigtų ID beto sign shope jų nerodo, /ecs shope rodytu kerėjimus ir t.t.
  11. Jūsų vardas žaidime: Erniszz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: lopoukas Priežastis: Cheat, matosi Data: 2022metų, kovo č0 Įrodymai: https://streamable.com/7kdubc
  12. Asmeniškai aš naudočiau, ir tikrai butu lengviau.
  13. Pakartosiu, Kad žmonės nerašytu, kad nori parduoti sharpness 5 knockback 2 fire aspect 2 looting 3 kardą, tesiog parašytu ([item] parduodu, kainas /msg)- kai užeitume ant daigto pavadinimo mums išmestu lentele su visais kerėjimais.
  14. Jūsų slapyvardis žaidime: Erniszz Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Lengviau bus parduoti daigtą skelbimuose arba apie jį pranešti. Detalus pasiūlymo aprašymas: Taigi, į pokalbių lentelę reikėtu parašyti [item] [daigtas] [ranka], kažkurį iš šių varijantų, ir daigtą turi laikyti rankoje. Į "chat" parašytu koks daigtas tavo rankoje ir kokie jo enchantai jeigu ant jo užeini. Žinau, kad nesupratote todėl idėjau nuotraukas. Ir užėja matytume,
  15. Tai bus tikslas, eis daugiau pvp jeigu bus loot crate's
×